# Salih Uçan

Böyle bir oyuncu bulmuşuz bedavaya burun kıvıranlar var hem yerli hem de rotasyon için iyi bir oyuncu olur ilk 11 bile oynar yazın ilk öncelik orta saha ve stoper mevkilerini için transferler şart

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda da geldiğinde pas hatası yapmıyordu. Salihin hele fener formasi giyen birinin bu formayı ciddiye alacağını düşünmüyorum.

Belhanda da geldiğinde pas hatası yapmıyordu. Salihin hele fener formasi giyen birinin bu formayı ciddiye alacağını düşünmüyorum.
Yanlış düşünce. Fener forması giyse de manevi bir bağlılığı olmadı hiç zaten fanatik Galatasaraylıydı tabii prof olunca o kalmıyor.

Belhanda için ise geldiğinde neyse şu anda da o. Tembel pas olayı hep vardı.

Orta saha için alternatif bedava ise alalım.Ama başakşehir alir Ali Koç oraya aldırır .

Yanlış düşünce. Fener forması giyse de manevi bir bağlılığı olmadı hiç zaten fanatik Galatasaraylıydı tabii prof olunca o kalmıyor.

Belhanda için ise geldiğinde neyse şu anda da o. Tembel pas olayı hep vardı.
Parayı seçen oyuncular benim için 2. Planda. Gedson bile yarım sezonda 1m isteyen adamlardan daha vefalı, çünkü adam kendini geliştirmek istiyor. Bu Salih gibi 26 yaşındaki adamlara performans sözleşmesi vermeliyiz. Ben tekniği iyi diye çok şey katacağını düşünmüyorum. belhandanin Allah belasini versin.emre kılınç denilen heriften yedikleri kazığı umarım büyük sözleşme vererek tekrarlatmazlar.

Bana da başak veya Trabzon'a gidecek gibi geliyor.
Yazın dorukhan yerini doldurmak icin beşiktaşta salça olabilir ki çoktan olmuştur.

Bize geleceğini düşünmüyorum.
Sıralamam şu şekilde.
Başak>Beşiktaş>Trabzon vs.

Parayı seçen oyuncular benim için 2. Planda. Gedson bile yarım sezonda 1m isteyen adamlardan daha vefalı, çünkü adam kendini geliştirmek istiyor. Bu Salih gibi 26 yaşındaki adamlara performans sözleşmesi vermeliyiz. Ben tekniği iyi diye çok şey katacağını düşünmüyorum. belhandanin Allah belasini versin.emre kılınç denilen heriften yedikleri kazığı umarım büyük sözleşme vererek tekrarlatmazlar.
8 milyon büyük sözleşme sayılmaz bedava adam için.

Bu kadar negatif olacak bir şey yok yav tutmasa bile çok alıcı çıkar Salih için.

Abi valla katlanamiyorum. Büyük kulüp diye geliyorlar,umursamaz tavırlar. Keşke futbolu birakmasaydim.
Genç oyuncularda bu nispeten daha fazla oluyor.

Oğulcan, Taylan gibilerinden katkı aldıysak bundan da alırız ki set oyununa da çok uygun Salih.

Genç oyuncularda bu nispeten daha fazla oluyor.

Oğulcan, Taylan gibilerinden katkı aldıysak bundan da alırız ki set oyununa da çok uygun Salih.
Sisteme katkı verebilir. Su diğer elemanlar var özellikle belli yeteneği olup tek hareketiyle yeteneğini çöpe atanlar. Marcao mesela sinir katsayimi yükseltiyor

Kesinlikle alınmalı.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2014 yılına ait bir haber
kaynak : Habertürk
söz konusu röportaj 2010 yılından

Şimdilerde Serie A devi Roma'nın peşinden koştuğu Fenerbahçeli yıldız Salih Uçan'dan ' Galatasaray' itirafı! TRTSpor'da yayınlanan Kupa Anatomi adlı program Salih Uçan'ın 2010 yılının Mayıs ayında Bucaspor forması giydiği dönemde 'Galatasaray'da oynamak istiyorum' açıklamasını yaptığı bir dergi röportajını ortaya çıkardı. Bomba görsel sonrası sosyal medyada Salih Uçan ve bu itirafı günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

959912_ff8e8791b143213facc00b44f16f5aa8.jpg0x0-fatih-terim-aslinda-galatasarayli-degilmis-fenerbahcenin-kapisindan-dondu-1560262161905.jpg

Ben seviyorum Salih'in oynadığı oyunu bu sezon başından beri Taylan ile birlikte en net katkı veren yerli oyuncu olabilir.

Bizim istediğimiz elemanların alayının koluna pazubant takıyorlar anasını satayım. İnşallah ön protokol yapmışızdır da saza söze kalmamıştır bu elemanlar da.

yerli olarak Aytaç ve Salihi alıp orta saha kadro derinliğini sağlamamız lzm.

mümkünse ikisi de gelmeli. Belhanda ile yollar ayrılıp, 11 için nokta atış 2 orta saha alınmalı. (Gedsonun 1 sezon daha kalacağını varsayıyorum)

Taylan, Salih, Aytaç orta saha için hamle oyuncuları olur.

Geri
Üst Alt