# Salih Uçan

As :
Taylan
Gedson
Transfer

Yedek :
Kılınç
Uçan
Özcan
Berkan veya x bir 6 numara

Bayağı iyi bir rotasyon olurdu.

Tabii Florentino isteniyor olur da fırsat oluşursa hikaye değişir.
Florentino olurda gelirse Taylan satılır bence yazın teklif gelecektir illaki 5-6 civarına
Bu arada Gedson 6 numara oynayabilir gibi bizde yav ilk maçı ama şu zeminde ayakta kalmasını falan beğendim.

Son düzenleme:
Ali Naci Küçük: "Galatasaray sezon sonu Salih Uçan transferini büyük ihtimalle gerçekleştirecek."

Florentino olurda gelirse Taylan satılır bence yazın teklif gelecektir illaki 5-6 civarına
Bu arada Gedson 6 numara oynayabilir gibi bizde yav ilk maçı ama şu zeminde ayakta kalmasını falan beğendim.
6 oynatmak köreltmek olur.

Salih-Dorukhan ve Aytaç bence hepsini almalıyız Ömer ve Akbaba ile uzatmaya gerek yok.

Taylan şuanki seviyesiyle şlyi kaldıramaz ya daha iyi olucak yada rotasyon olucak

3lü orta sahayı
Florentino
Lindström
Gedson gibi bişey yaparsak (isimlere takılmayın)

rotasyona
Taylan
Salih
Emre k

olabilir

hadi aytaçıda bedava aldık,ardayla feg de var sağ sol iç için ,dorukhan,salih özcan,berkan falan çok fazla oyuncu oluyo o bölgede daha belhanda var sözleşme uzatıcak deniyo,boş yere şişer o bölge

Rotasyonda Emre Akbaba Omer Bayram var.. bu adam nimet olur. He kendisinin kariyerini bitiren fbye giderse para için agir maldir

Ali Naci Küçük: "Galatasaray sezon sonu Salih Uçan transferini büyük ihtimalle gerçekleştirecek."

Büyük ihtimal ne zaten 20 gün önce aytacla Salih yaza Galatasaray'da haberleri vardı.. Ali Naci boş sıkıyor şu aşamada ben de büyük ihtimal gelecek derim zaten totosu yiyorsa kesin gelecek desin... Yalnız bu Aytaç tarihin en boş transferlerinden biri olacak gibi geliyor

Şikeciler Ozan'ı satıp Namert hakanı da yollarsa Salihe çökerler. Bize geleceğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt