# Salih Uçan

Almak lazım Salih'te bence bizi tercih eder. Hatta yanın Berkan'ı da alırsak çok iyio lur böylelikle Taylan2a gelen iyi bir teklifi değerlendirebiliriz.

almaya kalksak fbye gidecek adam arkadaşlar sonra calım diye kafa ütüleyecekler

fenere ve bjkye de ayni oyunu oyna ve maci alanyaya aldir,sonra gel

Hiç istemiyordum başlarda ama ligin 2. Yarısı acayip oynamaya başladı .. bilhassa bize karşı müthişti bonservisi de yok üstelik yerli bu adama bir sana vermek lazim

Sıkıntı yok. Çıkıp oynasın elinden geleni yapsın. Bize ahlaklı futbolcu lazıma MHY gibi dönekler değil ki geçen sene bize çok iyi oynamadı diye hatırlıyorum belki kapasitesi o kadardı ama bize gelecek adam taş gibi ve ahlaklı adam olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç istemiyordum başlarda ama ligin 2. Yarısı acayip oynamaya başladı .. bilhassa bize karşı müthişti bonservisi de yok bu adama bir sana vermek lazim
İlk yarı da böyleydi.

Bize gelmek istedi, sözleşme uzatmadı o ara saldı biraz, o dönem izleyip beğenmedin muhtemelen.

Baya iyiydi. Duran topları da hep tehdit yarattı. Bizim sistemin topçusu.

İlk yarı da böyleydi.

Bize gelmek istedi, sözleşme uzatmadı o ara saldı biraz, o dönem izleyip beğenmedin muhtemelen.

Bizle anlastigi söylendiğinde Efecan da covid olmustu arka arkaya kaybettiler o dönem izledim daha çok .. bizim 2 maç dışında 3 maçını daha izledim epey klas bir adam olmus oyun görüşü pasları üst düzey..ikili mücadelelerde de gelişmiş ama dinamik olmaması düşündürüyor sadece.. Alanyada öyle bir tempo var ki Salih arada çok rahat kaynıyor ..

Geri
Üst Alt