# Salih Uçan

Kılınç kötü
Salih kötü
Taylan kötü
Akbaba kötü
Ömer kötü
İrfan kötü

Kötü de kötü.

Takımda orta saha yok, Etebo diye bir hıyar oynuyor ama buna sırt çeviriyoruz beleşken. He yav.

Frenkie De Jong'u alıcaz da bunları alıyoruz işte.
:asd:
burda etebo denen bir hıyar varmıs

Tjk iyi transfer yapmis gibi gözüküyor

Gelmesine gelsine tabi isteriz de bizi Aytaç Kara Halil Akbunarlara muhtaç bırakacaklar hepimiz biliyoruz boş yere heyecan yapmayın

almayan salaktır bunu almayıp aytaça verilen her para haram zıkkım şerefsizlik göstergesidir alalh çarpar böyle ibşi olrsa inş

ligteki takımlar arasında yerli açısından en kötü takımız yabancı sınırı gelmese bile bize iyi yerli oyuncular lazım

salih galatasaraylıydı ama bu yönetim ikna edemeyebılır hic sasırmam

Harbiden bunu hala bizde görmek isteyen var mı?

Bugün oyunun bitimine 2 dakika kala sahayı yavaş yavaş terk etmesi.
Ortasaha'da sağa sola pas vererek zamana oynaması kuşlara iyi görünme çabası.
Evet evet rahat pozisyonda direği nişanladı hatta, istese atardı!..

eski hocasının yanına gider

eskiden türk topçular terim ile çalışmak için can atardı, yerli transferlerinde elimiz güçlü olurdu. artık hocanın mı etkisi azaldı, yoksa para faktörü harici düşünce kalmadı mı topçularda bilinmez

hoş hocanın seneye kalacağı şüpheli gerçi
Salih geçen yıl da aynı performansı göstermişti ve bonservisi de elindeydi. Hoca tercih etmedi belli ki...

Harbiden bunu hala bizde görmek isteyen var mı?

Bugün oyunun bitimine 2 dakika kala sahayı yavaş yavaş terk etmesi.
Ortasaha'da sağa sola pas vererek zamana oynaması kuşlara iyi görünme çabası.
Aga Turk futbolu izleme sen yaw vallaj bak Git Barca izle Real izle artik irkci oldugunuda dusunmeye basliycam insan bir tane bile yerli oyuncu begenmez mi yaw onune gelene bok atiyorsun

Akan oyunda Selçuk'a göre daha yetenekli buluyorum. Selçuk un ekstralari duran toplarıydi. Burak gibi savunma arkasına sürekli koşu yapan biriyle oynaması da şansti. Prime dönemindeki Selçuk suanki kadroyla oynasa bir bok yapamaz gerçeğini kabullenmek gerekir.

GSC Mobile App
Onyekuru ve Keremi asist delisi yapardi bence

Duran topta tehlike yaratan, yerli, bonservisi elinde bir oyuncuyu nasıl istemiyoruz ya böyle bir lüksümüz yok bizim. orta sahamızda etebo oynuyor farkında mısınız hahaha
İrfancana üzülmedim ama Salih'i kaçırırsak gerçekten hoş olmaz üzülürüm yani

Geri
Üst Alt