- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.989
- 6.478
Salim Manav: “Galatasaray'ın transfer gündemindeki İrfan Can Kahveci, Başakşehir'den ayrılmak istediğini yönetime iletti.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gs hainiirfan olsam galatasaray fb ugrasmam direk avrupa. umarim avruapaya gider.
irfan olsam galatasaray fb ugrasmam direk avrupa. umarim avruapaya gider.
EEEE KONSOMATRİKSLER GİBİ PARAMIZI İYİ EDECEK YA...! ÖNCE İLETEMEZ TABİ..!Sözlesme uzatmadan önce iletseydi bunu keske.
Neyse ki İrfan değilsinirfan olsam galatasaray fb ugrasmam direk avrupa. umarim avruapaya gider.
Bilmiyorum istemis mi istememis mi ama vardir illah arayan soran biraz maasimdan duser giderdim daha iyi yerlere gidebilir bence kariyer yapsin.Avrupa'dan kimse istemis mi ? Kimsenin istedigi yok irfani. Olsa on kere satarlardi
Cok sert bebegim. Bende sana sert girmeyi bilirdim de hadi neyse keyifim yerinde.Neyse ki İrfan değilsin
Albayrak yapiyordur muhtemelen, rahat bir kaziklanir fiyat konusunda.Görüşmeleri Albayrak yapmamalı
Şükrü reisi göreve davet ediyoruz
Mohammed. Şaka bir yana hocanın söylediklerinden 2 tanesi gerçekleşse bile seviye atlarızCagne takası diyorsunuz da cagne giderse golü kim atacak
burada alacağı parayı vermezler canım.irfan olsam galatasaray fb ugrasmam direk avrupa. umarim avruapaya gider.