Ümit Karan 2002-2007 arası muazzamdı, her türlü golü atardı Baroş gibi.

Ama Hakan, Ümit'e göre daha az yetenekliydi. 5 tane kaçırırmış ama en kritik yerde sallarmış.

Ümit Karan > Hakan Şükür diyorum ben yine de.

Hakan Şükür'ü sadece 2000'lerde izleyenler konuşuyor herhalde.

1992-2000 arası Hakan Şükür ölüp bittiğimiz Drogba kadar ve hatta bize gelen haliyle Drogba'dan da daha iyi bir forvetti.

Santrafordu demiyorum çünkü kaçırırdı. Ama takımını oynatan, boş beleş koşmadan presi ile rakibi boğan ve tekniği de Burak, Umut gibi oyunculara göre çok daha üst düzey, topsuz oyunu da çok iyi beceren, top indiren bir adamdı.

Ümit karan'ın manisaya attığı golü 10 tane hakan atamaz.

Ne yani gol şekline göre mi daha iyi veya kötü diye karar vereceğiz? Peki ben de o zaman derim ki, Hakan'ın Bologna'ya attığı golü 100 tane ümit karanı üst üste diz yine atamaz. Bu mudur yani?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renktaşlar bizim topçular uzun zamandır böyle organizasyonlarda beraber oynuyor Saidou filanda vardı bir ara.

Ne yani gol şekline göre mi daha iyi veya kötü diye karar vereceğiz? Peki ben de o zaman derim ki, Hakan'ın Bologna'ya attığı golü 100 tane ümit karanı üst üste diz yine atamaz. Bu mudur yani?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav bende diyorumki zaten gol sayısına göre değil klas olarak bana göre daha iyi golcü ümit karan :)

Ümit Karan son vuruş oyuncusu idi. Hakan Şükür oyunun her alanında faydalıydı.

Aldıysa aldı arkadaş ne yapayım yani?İsteyen sevsin isteyen sevmesin.Ümit Karan benim gözümde Galatasaray efsanesidir halen.

Hakan Şükür'ü sadece 2000'lerde izleyenler konuşuyor herhalde.

1992-2000 arası Hakan Şükür ölüp bittiğimiz Drogba kadar ve hatta bize gelen haliyle Drogba'dan da daha iyi bir forvetti.

Santrafordu demiyorum çünkü kaçırırdı. Ama takımını oynatan, boş beleş koşmadan presi ile rakibi boğan ve tekniği de Burak, Umut gibi oyunculara göre çok daha üst düzey, topsuz oyunu da çok iyi beceren, top indiren bir adamdı.

Gene aynı yere gelmişiz.Bende aynı düşüncedeyim ancak klas ve atılan gollerdeki kalite bakımından bana göre ümit karan daha önde.Birde şu oynadıkları takım faktörlerinide unutmayalım.Bir yanda emreli,okanlı,suatlı, hagi'li orta sahalarla oynayan hakan şükür var diğer yanda barış özbekle,perezle,orhan akla cihan haspolatla lincolnle oynayan ümit karan var.

Yok be Alpay egolarını bilmem de yorumculuk böyle biz taraftarlar istiyoruz ki her zaman takımı övsün hiç eleştirmesin, rakipleri eleştirsin, kendine göre hata ve yanlış gördüklerini söylemesin. Ama biz bunu isterken şurada bile maç sonu ne yorumlar yapıyoruz futbolcular hakkında, yöneticiler hakkında :D

THIS 100.000 times this...

Hasan Sas, ve Hakan Ünsal´a tribünlerin bile dahilinde yapilan tepkiler, genel anlamda Polat döneminde yaptiklarinda elestirilerden dolayi olmustu. Hep Galatasaray´a karsi bir kinden dolayi, bu gibi kötüleyici ifadeler kullanildigi düsünüldü hep.

Ama Fakt ist...

1. Forumdaki yorumlara göre, yaptiklari yorumlar pamuk gibi temizdir.

2. Hakli cikti adamlar.

Geri
Üst Alt