Hakan Sukur Golden Foot odulu alirken Umit Karan neredeydi.
Gerçeği söyliyim o zaman feneri 5-1 yendiğimiz kupa maçından beri hakanı affedemiyorum.O maçta biraz becerikli olsa 7-1 yada 8-1 bitecek maçtı.O maçla gözümdeki değerini sıfırladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Sukur Golden Foot odulu alirken Umit Karan neredeydi.
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'den aldığı şike parasını 10 tane hakan alamaz.
şike yok teşvik primi için saat almış
yersen
hakan alamaz tabi , büynesinde olduğu oluşumun tasarladığı dava
Şike yok her şey cemaatin işi mi diyorsun renktaş?
Ümit karan'ın manisaya attığı golü 10 tane hakan atamaz.
Gardaş bu post nedir ?Sadece kufur etsen daha iyi sankiÜmit Karan>Hakan şükür mustafa kocabeyle kıyaslamam bile.Hakan şükür bir maçta 6-7 tane gol kaçırıp bi tane atarak gol atardı.Ümit karan ekmeğini taştan çıkarırdı.
Hani nerde bu tarihi ana taniklik edemedigim icin uzulurumAlpay Asmanın ettiği küfürü neden sildiniz. Like atacaktım. Klavyene sağlıkÖnerin de güzel :asd22:
Ne yani gol şekline göre mi daha iyi veya kötü diye karar vereceğiz? Peki ben de o zaman derim ki, Hakan'ın Bologna'ya attığı golü 100 tane ümit karanı üst üste diz yine atamaz. Bu mudur yani?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gardaş bu post nedir ?Sadece kufur etsen daha iyi sanki
Hani nerde bu tarihi ana taniklik edemedigim icin uzulurum
Hakan Şükür'ü sadece 2000'lerde izleyenler konuşuyor herhalde.
1992-2000 arası Hakan Şükür ölüp bittiğimiz Drogba kadar ve hatta bize gelen haliyle Drogba'dan da daha iyi bir forvetti.
Santrafordu demiyorum çünkü kaçırırdı. Ama takımını oynatan, boş beleş koşmadan presi ile rakibi boğan ve tekniği de Burak, Umut gibi oyunculara göre çok daha üst düzey, topsuz oyunu da çok iyi beceren, top indiren bir adamdı.
Yok be Alpay egolarını bilmem de yorumculuk böyle biz taraftarlar istiyoruz ki her zaman takımı övsün hiç eleştirmesin, rakipleri eleştirsin, kendine göre hata ve yanlış gördüklerini söylemesin. Ama biz bunu isterken şurada bile maç sonu ne yorumlar yapıyoruz futbolcular hakkında, yöneticiler hakkında![]()
Bu arkadaş banlanmalı benceÜmit Karan 2002-2007 arası muazzamdı, her türlü golü atardı Baroş gibi.
Ama Hakan, Ümit'e göre daha az yetenekliydi. 5 tane kaçırırmış ama en kritik yerde sallarmış.
Ümit Karan > Hakan Şükür diyorum ben yine de.
Bu arkadaş banlanmalı bence