can büyük ve adem çakar kardeşlerimiz konuyla alakasız mesaj atıyorlar konudan uzaklaştırılmayacak mı bunlar

Kerim ZENGİN başkan konuya davet ediyon tam havaya gircem atıyon oldumu şimdi bu

Ben dinlenmeye geçiyorum.Cengiz yarın gelince efsane küfür düellosu izlemek isteyen renktaşları bekleriz.

Oww bu devam eder !!

TRT'deki programından önce Perisco"Efsaneler turnuvasında efsane yok" diyen Tanju Çolak, "Acun kimmiş? Ben tanımıyorum herkes işini yapacak, önünden yiyecek" dedi.*
Konuşmasının devamında "Acun düne kadar Fetullah'ın adamıydı bugün adam mı oldu?" diyen Tanju Çolak'ın bu konuşması şok etkisi yarattı.

Envoyé de mon Sony Z3

Sosyal Medya cikti mertlik bozuldu... Bir sikinti oldu mu, insanlar bas basa cözemez oldu. Seytan dürtüyor, git millete bül bül gibi öt diye derdini... Bir Ülke´ye Basbakan olsaydim, sosyal medyayi kökten yasaklardim.

Sosyal Medya cikti mertlik bozuldu... Bir sikinti oldu mu, insanlar bas basa cözemez oldu. Seytan dürtüyor, git millete bül bül gibi öt diye derdini... Bir Ülke´ye Basbakan olsaydim, sosyal medyayi kökten yasaklardim.

Kasimpasa dogumlu, rizelimisin?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ooouuwwwww....

Edit: Az önce küfür vardı.

Son düzenleme:
İlle küfür düellosunu yaptırcanız yani iyi o lavuk gelirse başlasın düello.

Buna ceza vermeyin bu mesaja verin oldumu sayın mod ve adminler iyice soğuttunuz forumdan çocuk parkına döndürdünüz burayı tebrik ediyorum hepinizi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt