Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Refik Kufurbaz Haydo olabilir renktas bence bir el at icindeki volkan patlamasini buraya doker belkiİlle küfür düellosunu yaptırcanız yani iyi o lavuk gelirse başlasın düello.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Refik Kufurbaz Haydo olabilir renktas bence bir el at icindeki volkan patlamasini buraya doker belkiİlle küfür düellosunu yaptırcanız yani iyi o lavuk gelirse başlasın düello.
Refikcim Nejat beyaz bayragini salladi bende ona ragmen dostluk tercih ettik.Bizi barisa ve huzura baglattigin icin tesekkurler renktas kimse bizi bu kadar kisa surede kanka yaptiramazdi herhalde.![]()
Ben dinlenmeye geçiyorum.Cengiz yarın gelince efsane küfür düellosu izlemek isteyen renktaşları bekleriz.
Sosyal Medya cikti mertlik bozuldu... Bir sikinti oldu mu, insanlar bas basa cözemez oldu. Seytan dürtüyor, git millete bül bül gibi öt diye derdini... Bir Ülke´ye Basbakan olsaydim, sosyal medyayi kökten yasaklardim.
Yasin'le değilde dün bi lavuk vardı bende yaşça büyük onla atıştık ah o olaydı iyi düello yapardık onbu kadar delikanlısın işte
Cengizi getirin bana gaza geldim.
İlle küfür düellosunu yaptırcanız yani iyi o lavuk gelirse başlasın düello.