Takimlar hic denk degil la. Bizden mustafa sarp seviyesinde herifler gitmeliydi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yav neler olmuş böyle babam aradı maçı izle diye bitmiş :) Adam bile heyecanla izlemiş zevke gelmiş, yok mu tam özet filan

şu takıma semihi koysak 22-9 yenilirdik.

Geçmişte Evren Turhan gibi bi yeteneği kazanamamış bunu anladım ben. Tabi o zaman ne olmuş o zamanın şartları nelerdi bilemeyiz de adamdan bu yaşta yetenek fışkırıyo anasını satıyım. Sadece bu turnuva değil 2-3 sene önce yine buna benzer inönü stadındaki bi turnuva da afedersiniz at gibi oynamıştı orta sahada.

acun son 2 maç için alex-rıdvan-tanju-okocha-uche-högh-ümit özat takviyelerini yapacaktır

Geçmişte Evren Turhan gibi bi yeteneği kazanamamış bunu anladım ben. Tabi o zaman ne olmuş o zamanın şartları nelerdi bilemeyiz de adamdan bu yaşta yetenek fışkırıyo anasını satıyım. Sadece bu turnuva değil 2-3 sene önce yine buna benzer inönü stadındaki bi turnuva da afedersiniz at gibi oynamıştı orta sahada.
Selçuk gibi biseymis herhalde oyun tarzı ayni

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren TURHAN@Evrturhan 33 sn.34 saniye önce
Biz yenmekten bıktık..rahat bir galibiyet..butun taraftarlarımıza armagan ediyrm..

CYOhDCXWYAAt7j8.jpg

Uefa kupasını ve Uefa süper kupasını kazanmış bir Takım kendini nasılda belli ediyor...

Böyle oyunculardan , umut ve burak gibi kazmalara nasıl geldik biz ? :(

Davala çökmüş resmen kipirdayacak hali yok.
Diğerlerinin teknik ayni vala tek pasları iyi uyguladik
Şampiyon gibi oynuyor takim bi katakulli dönmezse şampiyon oluruz.
Acuna da tsk etmek lazim ozlemisiz efsaneleri güzel geldi vala

Selçuk gibi biseymis herhalde oyun tarzı ayni

Selçuk'un çalım atabileni. Selçuk'un vücut hareketi olmadan çalım attığını görmedim ben takıma geldiğinden beri. Vücudunu kullanarak bi yere kadar adam geçebiliyor.

Geri
Üst Alt