Hasan'i sevmeyenlerin Galatasaray'liligindan suphe ederim...

geçen bana kuş iması yapıyorlar bilmemne diyordun sitem ediyordun ,şimdi aynısını sen yapıyorsun ettiğin lafa bak

insanlar kimi sevip kimi sevmeyeceğini size mi soracak

Son düzenleme:
Forumda kus avcilari var ya, sanirim Hasan da simdi tribünde kus avliyor :)

şu olayı şimdiye kadar 1 dk bile izlemedim.. şu anda da izlemiyorum ve bundan sonra da izlemeyi düşünmüyorum..

acun hırbosuna şu zırva programı izleyerek sponsor olan arkadaşlar bir daha düşünsün..

olum ben niye böyle manyag oyuncuları seviyorum ya melo hasan hagi :D

5-5 olunca reklam panoları dövdü sinirden aynını lokomotif maçındada yapmıştı

Arsenal maçında Popescu yerine Hasan atsaydı o penaltıyı kesin o stadı yıkardı. ;)
Bende severim böyle hırslı adamları ama sonları iyi olmuyor maalesef.

Olm o vetaranlar arasında roma olimpiyat stadında polis dövmüş oyuncular var be.

Bir sonraki macinda acundan Hasan Şaş Felipe Melo Engin Baytar uclusu bekliyorum.Daha heyecanli olur.

olum ben niye böyle manyag oyuncuları seviyorum ya melo hasan hagi :D

5-5 olunca reklam panoları dövdü sinirden aynını lokomotif maçındada yapmıştı
Bize aynen böyle oyuncular lazim aga..Pislige karsi bizde pislik olalim,cirkef olalim,rakip bize yavsaklik ve pustluk mu yapiyor?Ozaman bizde yavsak ve pust olalim..Hasan ve Melo ve zamaninda Hagi,Bülent Korkmaz,Hakan Ünsal,Filipescu gibiler aynen böyle yapiyordu.

Web designer ‏@s_cenk 7 dk.7 dakika önce İstanbul, Türkiye
"Kolkola CocaCola" diye başlayan 4 büyükler salon turnuvası "Kolkola Karakola" gidiyor.

ciddi ciddi tek kisi eksik var lan sahada böyle malca kurali kim yapti

bizimkiler moralmen çökmüş agha 4 kişiyiz ayrıca kerem poşet bugün 7 yaptılar bu arada maç bitti

Ben yorumcu oldugunda sevmiyorum dedim yine. Sen öve öve bitiremedin.:D acun reklamin dibine vurdu. Hasan kuşu harcamiştir umarim.:P

:D :D Hasan vurdu mu oturtur, bu adamlar Roma'da polis dövdü yav bir yumrukla 2-3 Fenerliyi indirir Hasan herhalde :asd:

adilik ama taa brezilyadan son maça adam çağırıyorlar

geçen bana kuş iması yapıyorlar bilmemne diyordun sitem ediyordun ,şimdi aynısını sen yapıyorsun ettiğin lafa bak

insanlar kimi sevip kimi sevmeyeceğini size mi soracak

Kimseyi itham etmiyorum. Sadece Galatasaray'li olarak Hasan'i sevmemek nadir bir olay. Ettigim laftada oyle abartilacak bir sey yok. Simdi foruma Galatasaray'liyim deyip Sneijder'e laf sokan biri olursa sende ayni seyi dusunurdun. Bu durumdan farki yok benim icin.

Geri
Üst Alt