aurelio nedir abi son dakika ne transferi bu böyle iş mi olur

Hasan nasil kirmisi gordu ilhan mansizin bu turnuva boyunca hakeme gozlerini acip dayadigi turnuvada kirmizi yememesi heeseyi acikliyor aslinda

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acun da azizine özenmiş dalaverelerle şampiyon etti feeneri yavvşş....

Ne oldu guray izlemiyorumda Ben ne serefsizlikler yapti acun gevsegi?

Valla izlemiyorum bende izleyenler anlatsın ilk 3 maçı izledim bu takımın açık ara şampiyon olması lazımdı. Turnuvanın en kötü takımıydı Fener ama şampiyon oldu bu da tesadüf tıpkı Survivor'da olduğu gibi Aslanların hepsi rakiplerine göre daha güçlüydü ama 2 kanarya finale kalmıştı. 3.Maçtan sonra forma falan muhabbetlerine midem bulandı izlemiyorum. Fener'i şampiyon yapacaklar demiştim yanılmadım.

Bu Aziz Yıldırım kadar yanar döner ve tükürdüğünü yalayan adam yoktur. Formalar gitti tamam sonra niye geldi. ?

Valla izlemiyorum bende izleyenler anlatsın ilk 3 maçı izledim bu takımın açık ara şampiyon olması lazımdı. Turnuvanın en kötü takımıydı Fener ama şampiyon oldu bu da tesadüf tıpkı Survivor'da olduğu gibi Aslanların hepsi rakiplerine göre daha güçlüydü ama 2 kanarya finale kalmıştı. 3.Maçtan sonra forma falan muhabbetlerine midem bulandı izlemiyorum. Fener'i şampiyon yapacaklar demiştim yanılmadım.

Acun faktörü

Hasanın kavgasının videosu varmi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Profesyonel futbol hayatı bittikdikten sonra kırmızı kart gören ilk kişi Hasan Şaş'tır.

Fener taraftarı hasan şaş'ı hastanelik etmiş diyorlar.kimi dayak yedi kimi de bıçaklandı diyor hasan şaş'ı için.

Ne bekliyordunuz. Acun reyting için annesini bile çıkarır oraya. Sonucun böyle olacağı taa başından belliydi. 1 maçı bile oturup tamamen izlemedim. Kafa rahat

Bidaki sefer Hagi -prekazi -taffarel ve popesculu çıkalım .

Ha bu saatten sonra telif hakkı için acunu kıvrandırmayan Galatasaray yönetimine de sayarım. Gerçi bu işler yönetime de bağlı değil daha üstlerden bağlanıyor

Geri
Üst Alt