Hasan Şaş kırmızı görmeseydi çeviriyorduk maçı. Acunun sahasında kaldıracaktık o kupayı

Fener taraftarı hasan şaş'ı hastanelik etmiş diyorlar.kimi dayak yedi kimi de bıçaklandı diyor hasan şaş'ı için.

Yuh yok ya öyle birşey olsa turnuvayı devam ettirmezlerdi maç bitmiş sonuçta? Ne oldu ki Hasan kırmızı yemiş seyirci sataşmış da daldı mı seyirciler arasına?

3-5 kuruş için Acur itine maskara olursan böyle şebek gibi dayağı yer hastaneyi boylarsın Hasan Şaşcım

twitter saçmalarına inanmayalım pls

Ulan millete efsaneleri mi izletiyorlar kavgayi mi izletiyorlar bilemedim turk insanlari sever soyle riskleri.

Hasan Şaş'a bir şey olmuş ve bizimkiler gerçekten maça devam ettiyse hiç birinin gözümde zerre kadar değeri kalmaz.

Bundan sonra Acun'a prim veren de ayrı maldır.

Hasan hastanelik olsa o oyuncular maça devam mı eder malmısınız ?

GFB liler bıçak çekmiş hasan şaş'a. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur.

Volkan Ayisi sabri kavgasi ile emre serefszinin kavgalari bugunku derbide hasan sasin kavgasi yaninda halt yer yaw.Hasan tam ayibogan.

Güzel bir turnuva oldu Acuna teşekkür ederim

Yaptığı yarışmaların hepsini zevkle izliyorum,izlemeye devam edeceğim

fenerliler konvoy çekiyormuş sokaklarda :) gerçekten yani

Hastanelik olma mevzusunun gerçek olduğunu zannetmiyorum ya. Eğer varsa öyle bir şey, bu iş kan davasına döner resmen.

Olayların gölgesinde kaldı ama maçın 30.dakikası ile 40.dakikası arasındaki hırsı ne zamandır görmüyordum. Santradan sonra hepsinin bir anda pres yapıp top kapmaya çalışması,golden sonra Hasan'ın panolara vurması vs. müthişti. Alttaki videoda 55.09'dan itibaren ikinci yarı başlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=II60n5jpNrM

Geri
Üst Alt