- 22 Ağustos 2010
- 32.630
- 37.352
- 3.033
isim ver de bilelim?10 milyar yıla kim öle kim kala...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isim ver de bilelim?10 milyar yıla kim öle kim kala...
Sen ölürsün kesin...isim ver de bilelim?
o kadar gergin ve komplekslisin ki basit bir espriye bile like verip geçemiyor, karşı tarafı en üzecek cevabı kendince bulup yazıyorsunSen ölürsün kesin...
Traş oldum ondandır.o kadar gergin ve komplekslisin ki basit bir espriye bile like verip geçemiyor, karşı tarafı en üzecek cevabı kendince bulup yazıyorsun![]()
işte bu ya :dTraş oldum ondandır.ben ölürüm kesin yazacaktım baktım sen alınmazsın diye sen ölürsün kesin yazdım. Alınmışsın kusura bakma. Ama buradan kimse kalmaz emin ol...
allah ol derse olur üstatyazıyı okumadım da
galaxi çarpışmalarında tek tek yıldızları etkileyen bi durum olmuyor, aradaki mesafeler yüzünden
yani 10 milyar yıl sonraki kişileri de endişelendirecek bi durum söz konusu değil
10 tane galaxi de çarpışssa
o galaksilerden birindeki herhangi bi yıldızı yörüngeleyen bi gezegenden farkedilebilecek bir olay deil bu
kolizyon sonrası milyonlarca yıl içinde yawaştan yıldızların yörüngeleri değişiyor sadece yeni bi galaxi oluştuğu için
bi de yeni yıldızların doğum oranı 100 kat fln artıyor
destrüktif bir hadise deil yani bu