Samanyolu, Andromeda Galaksisi ile Çarpışmaktan Kıl Payı Kurtulabilir!

o kadar gergin ve komplekslisin ki basit bir espriye bile like verip geçemiyor, karşı tarafı en üzecek cevabı kendince bulup yazıyorsun :)
Traş oldum ondandır. :) ben ölürüm kesin yazacaktım baktım sen alınmazsın diye sen ölürsün kesin yazdım. Alınmışsın kusura bakma. Ama buradan kimse kalmaz emin ol...

yazıyı okumadım da
galaxi çarpışmalarında tek tek yıldızları etkileyen bi durum olmuyor, aradaki mesafeler yüzünden

yani 10 milyar yıl sonraki kişileri de endişelendirecek bi durum söz konusu değil
10 tane galaxi de çarpışssa
o galaksilerden birindeki herhangi bi yıldızı yörüngeleyen bi gezegenden farkedilebilecek bir olay deil bu

kolizyon sonrası milyonlarca yıl içinde yawaştan yıldızların yörüngeleri değişiyor sadece yeni bi galaxi oluştuğu için
bi de yeni yıldızların doğum oranı 100 kat fln artıyor
destrüktif bir hadise deil yani bu

5 milyar yıl sonra güneş kırmızı deve dönüşüp dünyayı da yutacağı için bizim sorunumuz değil. ha belki başka güneş sistemlerine sıçrarız o zaman da sorun değil çünkü galaksi çarpışması denen şey böyle araba çarpışması gibi bir şey değil. çok sınırlı sayıda yıldız birbiriyle çarpışacak, genel olarak bir iç içe geçip birleşme durumu oluyor.

10 milyar yıllık süreçte akp dönenine denk gelmek

İşin komik yanı iç içe geçip gök cisimlerinin hiçbirinin birbirine degmeme olasılığı değme olasılığından kat be kat daha fazla😄

Kütle çekim kuvveti adına okuması güzel bir yazı. Biz nasıl güneşin etrafında dönüyorsak galaksiler de dönüyor, yer değiştiriyor.

tüh ya

olm çarpışalım işte - hayatta kaç kez o görselliği yaşarız - gideceksk öyle gidelim.

gerçi 238472934862984 yıl sonrasırda neyse.

yazıyı okumadım da
galaxi çarpışmalarında tek tek yıldızları etkileyen bi durum olmuyor, aradaki mesafeler yüzünden

yani 10 milyar yıl sonraki kişileri de endişelendirecek bi durum söz konusu değil
10 tane galaxi de çarpışssa
o galaksilerden birindeki herhangi bi yıldızı yörüngeleyen bi gezegenden farkedilebilecek bir olay deil bu

kolizyon sonrası milyonlarca yıl içinde yawaştan yıldızların yörüngeleri değişiyor sadece yeni bi galaxi oluştuğu için
bi de yeni yıldızların doğum oranı 100 kat fln artıyor
destrüktif bir hadise deil yani bu
allah ol derse olur üstat
allah var gam yok

Lisede derslerde tipik erkek davranışı kadro falan kurardık bazı dersleri dinlemezdik. Daha sonra PS'de bu kadrolarla maç yapardık ayar çekip. Bir arkadaşım Bergkamp hastasıydı eskiler bilir Reis'i. Yazı turada ben kazanırsam ilk ben seçerdim, Zidane'ı daha fazla sevmeme rağmen D.Bergkamp'ı alırdım. Sınıfın gürültülü olmasına da güvenip ''E z2cem ama'' demişti konuşma tonunda ama tam o anda sınıfta kısa bir sessizlik olunca benim açımdan efsane komik bir an olmuştu.

Şimdi konuya gelirsek Samanyolu arkadaşım gibi sövmek istemiyorum ama sen bari rahat dur çünkü başta GS olmak üzere bu ara ülkede hiçbir şey rayında gitmiyor. Bu haberi alan Borsa da neden çarpmıyoruz deyip düşebilir bu arada, öyle bir ülkedeyiz çünkü.

O zamana kadar gsarayın 7-8 milyar, fbnin 1 milyar şampiyonluğu olur baya fark atarız.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt