Samet Akaydin: "Eleştirilere açığız ancak bir insanın saçına, bıyığına girmek çok saçma"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Samet Akaydin: "Ülke olarak şunun farkına varmamız lazım. 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na gelmişiz, önümüzde şu an çok önemli Paraguay maçı var. Bizim şu an desteğe ihtiyacımız var. Bu takım bu zamana kadar çok büyük işler çıkardı. Bunu bu grup yaptı ve yine yapacak. Bu maçta bize desteğinizi esirgemeyin. Taktiği falan bir kenara bıraktık... Biliyorsunuz, biz duygularımızla hareket eden bir ülkeyiz. Bu bayrak için de yapamayacağımız hiçbir şey yok."

Samet Akaydın: "Biz maçı kaybettiğimiz için sabah kadar uyumadık. Kaptanımız Hakan bu takım için neler yapıyor biliyoruz. Saçma sapan şeyler yazılıyor, korkudan artık bir şey yapmaya çekiniyoruz. Eleştirilere açığız ancak bir insanın saçına, bıyığına girmek çok saçma. Bunlar eleştiriden çıkıyor."

katiliyorum

lan montella yatacak yerin yok senin bir macla herseyi mahvettin

doğru söylemiş

eleştirilecek onca şey varken serdar ali çelikler denen bir meczubun peşine takıldı kamuoyu

ayrıca orada dikkat edin ereni ve barışı esas hedef yapıyor merihi araya sıkıştırıyor

bir sonraki cümlede hedefi de uğurcan

kerem ismail zeki ferdi filan konuşmuyor bile

Lan bırak. Hakan ile Merih istediği gibi borusunu öttürüyor, MT menajer yuvası olmuş sonra halka ahkam kesin

Ben burada ne ariyorum diye sorguladin mi kendini hic yaw

Seni niye dunya kupasina goturduler.

Vah vah garibim.

Ulan senin MT kadrosunda olman zaten en garip olay. Hangi sifatla konusuyorsun. Palyaco gibi ortami yumusatman icin kadroya almislar, otur oturdugun yerde.

Elestiriler son derece hakli. Az bile.

Ama ve lakin: balik (hamsi), bastan kokar.

Bence siz fazla gaza gelmişsiniz kanka. Bıyıklar saçlar kesin finaldi, gol atamadan geleceksiniz

Saç bıyık konusunda doğru diyor. Şikeci yorumcular yüzünden barışın saçı, keremin ve montellanın sıçışından daha çok konuşuldu..

Hakli sac sakal cokta sey degil de yani ilk ruzgarda bunlari degistirmek sizin karakteriniz hakkinda ne diyo acaba

Abi eleştirildik diye niye kestiniz saçı bıyığı zaten.

Olm insan bi duruş sergiler.

Taraftar öyle dedi böyle dedi

Size ne taraftarın ne dediğinden

Demek ki stresi bu kadar kaldıramıyormuşsunuz buradan bunu anlıyoruz

Basliktaki cumlede hakli. Gostermelik disiplin kasinti goruntuleri onlar (2 hafta once turnuvadan once , toplayin kafayi bunlarla ugrasacaginiza dense tamam derdim)

Ama oyuncu grubu olarak Milli Takim ve Dunya Kupasinda olmanin farkinda olmadiklarini dusunuyorum biraz. Burda da sonuna kadar TFF ve hoca sorumlu bana gore.

Abi eleştirildik diye niye kestiniz saçı bıyığı zaten.

Olm insan bi duruş sergiler.

Taraftar öyle dedi böyle dedi

Size ne taraftarın ne dediğinden

Demek ki stresi bu kadar kaldıramıyormuşsunuz buradan bunu anlıyoruz
Kendi tercihleri degil, tamamen talimat uzerine yapilan isler onlar, bana oyle gorunuyor.

Merih biyigi kesince Van Dijk olmayacak yani. Oynamayan Eren falan.

Hatalari, yanlislarin sorumlulugunu almayip defans mekanizmasi olarak sacma dapan gostermelik seylerle ustunu kapatip "heee binfirca cekilmis" algisi yaratma iste.

Isin kotusu insanlar bunu satin aliyor "takim" bakis acisiyla. O fotolarin altindaki cevaplar felaket. Paraizt fenerliler "o sari kafa ne oldu sari kafa" falan diyor. Besiktasli sarlatan denyo "imkan olsa ferfi degil eren oynatir, illa gslinolacak" gibi laflar ediyor mesela.

Bizden bir halt olmaz bu kafalarla.

doğru söylemiş

eleştirilecek onca şey varken serdar ali çelikler denen bir meczubun peşine takıldı kamuoyu

ayrıca orada dikkat edin ereni ve barışı esas hedef yapıyor merihi araya sıkıştırıyor

bir sonraki cümlede hedefi de uğurcan

kerem ismail zeki ferdi filan konuşmuyor bile
Obez zaten GS düsmani. Dün Hakan fb yerine GS haberleri ciksa bu kafar problem olmaz demisti, kuduz köpek

Kendi tercihleri degil, tamamen talimat uzerine yapilan isler onlar, bana oyle gorunuyor.

Merih biyigi kesince Van Dijk olmayacak yani. Oynamayan Eren falan.

Hatalari, yanlislarin sorumlulugunu almayip defans mekanizmasi olarak sacma dapan gostermelik seylerle ustunu kapatip "heee binfirca cekilmis" algisi yaratma iste.

Isin kotusu insanlar bunu satin aliyor "takim" bakis acisiyla. O fotolarin altindaki cevaplar felaket. Paraizt fenerliler "o sari kafa ne oldu sari kafa" falan diyor. Besiktasli sarlatan denyo "imkan olsa ferfi degil eren oynatir, illa gslinolacak" gibi laflar ediyor mesela.

Bizden bir halt olmaz bu kafalarla.

Berbat bir dil oluştu. 2008’de hangimiz Semih Nihat Uğur Boral vs sevinmedik ki iyi oynayınca. Veya Arda golü attığında hangi Fenerli sevinmedi?

Görüp okuduklarımız bizi oluşturuyor veya dönüştürüyor.

Berbat bir hale geldik

Anlaşılan içeride korkunç bir stres var. Güle oynaya gitmişlerdi fazla gevşeklerdi. İlk yenilgi sonrası tamamen strese dönüştü bu durum.

Sahaya mücadele hırs koymazsanız her yerden vururlar.Saça başa konsantre olduğunuz kadar oyuna olamadınız tepkisi bunlar.

Geri
Üst Alt