- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
adana demirspor'un savunma patronu. inanilmaz iyi bir sezon gecirdi. havadan ve yerden gayet iyi. agresif, iyi kesici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi sıtoper
Bu gerçek değiliyi sıtoper
Bu gerçek değil
Kandırıldık de geç üstad ne olacak.demir siporda iyiydi
Doğrudurdemir siporda iyiydi
Kandırıldık de geç üstad ne olacak.![]()
Anadolu takımlarındaki stoper performansları bayağı yanıltıcı oluyor. Geride beklerken gelen toplara dan dun vurmakla geçiyor maçlar çünkü. Açık alanda oynamak ise farklı ve özel meziyetler ister.iyiydi ya orda
Anadolu takımlarındaki stoper performansları bayağı yanıltıcı oluyor. Geride beklerken gelen toplara dan dun vurmakla geçiyor maçlar çünkü. Açık alanda oynamak ise farklı ve özel meziyetler ister.
Bu şekilde olacağı barizdi. 28 yaşına kadar adı sanı duyulmamıştı.
Biz Abdülkerim'i, BJK Tayyip'i FB ise Samet'i aldı. Tayyip bile nispeten iyi topçu mesela, FB yapılabilecek en kötü tercihi yaptı.
Yüce Allah'a şükürler olsun.ilk yarıda fbnin içerdeki ads maçında baya zıçmıştı zaten açık oynamıştı ads. orda hea bu herif tırtmış demiştim. sonra fb gitti aldı adamı

Ulan Murphyadana demirspor'un savunma patronu. inanilmaz iyi bir sezon gecirdi. havadan ve yerden gayet iyi. agresif, iyi kesici.

Ben o maçı canlı izledim dedim ki bu işte bir şey var bu kadar kötü stoper olmaz. Adamlar gitti aldıilk yarıda fbnin içerdeki ads maçında baya zıçmıştı zaten açık oynamıştı ads. orda hea bu herif tırtmış demiştim. sonra fb gitti aldı adamı