Samet Aybaba: “Elimizde kötü, çürümüş bir takım var”

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Samet Aybaba:

"Dün oyuncuları tebrik ettim. “Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun” dedim.

İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil.

Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor."

Resim

Sameti tebrik edin 66 kez takım değiştirdi

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

oha - topçu olsam anında feshederim kontratı - bu ne demek...

İmaj yapıyodunuz - ingilizce öğreniodu Semih süperstarınız ne oldu çürüdü mü ?

fener maçı 18 - 0 falan oldu o zaman.

Bu futbolcu grubu yönetim de degistirir, kolla kendini aybabbuş

bunlar icin en iyi secenek Ilhan Palut olur adam yeni cikmis rizeyi avrupaya tasiyacak

Samet Aybaba'nın her zaman doğal ve komik açıklamaları olmuştur.
;D

Cümlenin başını görünce kardeşinden bahsediyor sandım.

Bu profesyonel bir iletişim dili kesinlikle değil. Bazı ebeveynler de sen dili kullanarak çocuğun özgüven anlamında kendisini yetersiz hissetmesine ve geleceğini karartmasına neden oluyor. İşte bu yüzden herkes anne baba olamayacağı gibi herkes de her mesleği yapamaz. Bu yüzden makam ya da mevkii yeterliliğe sahip olmayanlar için aslında zulümdür.

Harbiden kimse yok bunlarda Semih hariç hiçbirinden bir halt olmaz.7-8 tane filan transfer yapmaları lazım

Şu beyanı veren birinin iyi bir yönetici olma ihtimali %1 belki. İyi bir insan olma ihtimali ise sıfır.

Gitsin diye gözünün içine baktığın oyuncular için böyle demeç verilir mi senin elin kolun bağlı en başta.

Geri
Üst Alt