Samet Aybaba Kayserispor'da

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Kayserispor Başkan Yardımcısı İsa Gün: ''Kayserispor Yönetim Kurulu olarak teknik direktör Samet Aybaba hocamız ile anlaştık.''

Kayserispor Samet Aybaba'nın Kariyerindeki 22.takım oldu

1604939671311.png

ilk biz tokatliyacaz demekki

1 sene önce 2 mac takimin basinda durup bunlarin ligde kalma ihtimali yok, bunlar ahlaksiz diyerek istifa etmisti
yine ayni adami getirmisler
kemal özdesi getirseydiniz daha iyidi

berbat tercih. Lennon,Fernandes,Alibec gibi sorunlu oyuncular alındı zaten. İlhan Parlak kurtarıcı olarak oynuyor hala. Düşmenin bence en büyük adayı. Geçen sene siyaset eliyle kurtardılar ama bu sene bakalım nasıl kurtaracaklar

berbat tercih. Lennon,Fernandes,Alibec gibi sorunlu oyuncular alındı zaten. İlhan Parlak kurtarıcı olarak oynuyor hala. Düşmenin bence en büyük adayı. Geçen sene siyaset eliyle kurtardılar ama bu sene bakalım nasıl kurtaracaklar
Kurtulamayacaklar. Nefret ettim bunlardan. Düsmeliler.

Sene 2020 olmuş 2021’e giriyoruz hala bu herife iş veren süper lig kulüpleri var.

Kurtulamayacaklar. Nefret ettim bunlardan. Düsmeliler.

geçen yönetimi adebayor, ntep, abdennour tipi bitik oyuncular yüzünden eleştiren kadın başkan aynısını kendi yaptı. İlk başta sempatim vardı ama gün geçtikçe tamamen reklam peşinde koşutuğunu anladım. Özellikle o düşme meselesi midemi bulandırdı.

geçen yönetimi adebayor, ntep, abdennour tipi bitik oyuncular yüzünden eleştiren kadın başkan aynısını kendi yaptı. İlk başta sempatim vardı ama gün geçtikçe tamamen reklam peşinde koşutuğunu anladım. Özellikle o düşme meselesi midemi bulandırdı.
Mensah'i Besiktas'a peskes cekip sacma sapan maliyeti yüksek oyuncular aldilar. Fernandes, Lennon, Alibec, Kanga falan üc kurusa oynayan oyuncular degil.

Samet Aybaba, istifa etti. [KS TV]

bu adam haber degeri bile tasimiyor
kacinci istifasi
kacinci kovulmasi
30 senesi kovularak gecti

türk futbolu çöplüğünde haber olmaması gerekiyor bakalım hangi anadolu takımına gidecek

En geç Şubat başı Erzurum'un başında.
Israrla bunlara bayılan kulüpler var, değişiklik istemezler

Geri
Üst Alt