- 13 Ekim 2014
- 109.359
- 58.800
- 4.708
Sen niye ceza yedin yine ekstradansamipasazade cezai
banli oldugumdan dolayi olayi bilmiyorum biri anlatirsa memnun olurum ortak dava sanırım bizimki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye ceza yedin yine ekstradansamipasazade cezai
banli oldugumdan dolayi olayi bilmiyorum biri anlatirsa memnun olurum ortak dava sanırım bizimki
bi seye baya sovmustum de neydi hatirlamiyorum video mu bi seydiSen niye ceza yedin yine ekstradan
samipasazade cezai
Musap ile Ali Yavuz kol konusunda tartistilarbi seye baya sovmustum de neydi hatirlamiyorum video mu bi seydi
korkak!Yok anlatamayiz teşekkürler
korkak!
Musap ile Ali Yavuz kol konusunda tartistilar
baskasi olsa muhtemelen cildirmazdi ama soz konusu musap olunca insan cildirmadan edemiyor genelde insanin sinirlarini zorlayacak yorumlari gülerek okuyoruz artikAli yavuz kola laf edilince çıldırdı
ayk kiralanmali diyoruz hic hazir degil dedik sövdü napak, eyvallah mi deseydikbaskasi olsa muhtemelen cildirmazdi ama soz konusu musap olunca insan cildirmadan edemiyor genelde insanin sinirlarini zorlayacak yorumlari gülerek okuyoruz artik
neden ban yedi?An itibariyle ban süresi bitmiştir.
Musap ile Ali Yavuz kol konusunda tartistilarneden ban yedi?
Allah kabul etsin.Musap ile Ali Yavuz kol konusunda tartistilar
rahmiye sövmüştün rtas @Rahmi Y. Severbi seye baya sovmustum de neydi hatirlamiyorum video mu bi seydi
ayk kiralanmali diyoruz hic hazir degil dedik sövdü napak, eyvallah mi deseydik
1. h.g. g.o.Sen sövmek gormemissin ne karaktersizsin yav
iyi yapmisayk kiralanmali diyoruz hic hazir degil dedik sövdü napak, eyvallah mi deseydik