sami uğurlu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
bu sezon senol can, cihat arslan ve hakan kutlu ile calisan kasimpasa'da gecici teknik direktörlük görevini devralan yardimci antrenör. son 5 macta 4 galibiyet 1 beraberlik aldi. bugün kayseri karsisinda 3-1 önde suan. 6 macta 5 galibiyet 1 beraberlik olacak, eger bir mucize olmazsa.

kasımpaşa teknik direktörü. 44 yaşındaki izmirli teknik adam. Futbolculuk kariyerini bulamadım, hoca olarak ise fuat çapa'nın yardımcısı olmuş, ardından bu sene kasımpaşa'nın yardımcı hocası olmuş. Kariyerinde ilk kez a takım çalıştırıyor. Cihat arslan ve hakan kutlu gibi vasat hocalarla çalışan kasımpaşa takımın başına yardımcı antrenör sami uğurlu'yu getirmişti, kendisi geldiğinde takım 17 maç sonunda 11 puan toplamış ve ligin dibinde durumdaydı

kendisiyle beraber 13 maçta 27 puan toplayıp küme düşme hattından uzaklaştı

18.haftadan itibaren oluşan puan durumunda trabzonspor'un 1 puan gerisinde 2.sırada kpaşa

benim bu ligde gördüğüm en acayip çıkışlardan biri gerçekten. Tüm bunların yanı sıra ofansif oynatan, gol yemekten çekinmeyen bir takım yarattı. Yenildiği ts-fb maçlarında bile rakip yarı alanda oynadı ve kaybetmeyi hak edecek oyun oynamadılar

kasımpaşa kendisini 2-3 maçlık geçici hoca olarak düşünürken, bu başarısı sonrası sözleşme uzattılar

bakalım sadece bir anlık form muydu bu, yoksa türk futbolu yeni bir hoca mı kazanacak.

devre arası transferler iyiydi hocada iyi gibi bu yüzden iyi çıkış yakaladılar 2.yarı

devre arası transferler iyiydi hocada iyi gibi bu yüzden iyi çıkış yakaladılar 2.yarı

muleka, fall dışında aynı kadro ilk yarı ile. Yusuf erdoğan ve jorgensen vardı ilk yarı bunlar yerine. Kaldı ki ilk 4-5 maçında bu isimler gelmemişti yine kazanıyordu

evet bu ikili de önemli fark yarattı ama asıl fark yaratan çok net hoca

muleka, fall dışında aynı kadro ilk yarı ile. Yusuf erdoğan ve jorgensen vardı ilk yarı bunlar yerine. Kaldı ki ilk 4-5 maçında bu isimler gelmemişti yine kazanıyordu

evet bu ikili de önemli fark yarattı ama asıl fark yaratan çok net hoca
  • Uros Spajic - Krasnodar > Kasımpaşa
  • Mamadou Fall - RSC Charleroi > Kasımpaşa
  • Tunay Torun - Fatih Karagümrük
  • Rayane Aabid - Yeni Malatyaspor
  • Jackson Muleka - Standard Liège
  • Awer Mabil - FC Midtjylland
7 transfer var kimler ne kadar oynuyor bilmiyorum

muleka ve fall oynuyor benin bildiğim. Diğerleri yedek pek göremedim maçlarda

transferlik bi husus değil ahberd takımın gövdesi pek değişmedi. sadece listedeki zenci oyuncular sonradan girince extra problem katıyor rakibe. fall düzenli 11 oynuyor sanırım bir. abid tunay fln bunları görmedim sanırım oynarken. spajici de

bunlarda doğucanı beğeniyorum hatta bi arkadaş vıy vıy fln yapmıştı doğucan dedim diye üst photo doğucan ligin başı

1647948718062.webp

buda oynamağa başlıyınca

1647948765784.webp

0.75 puandan
1.6ya

giphy.gif

xGyi baz aldığımızda da o hususta da ekibi ilk 5e taşımışa benziyor

1648989208943.webp

mesafe istatistikleri de cabası

fuat çapa'nın iki yardımcısı sami uğurlu ve mustafa gürsel bu sene ilk kez hocalık yapıyor ve ikisi de inanılmaz fark yarattı takımlarında

fuat çapa ise dün eski yardımcısı mustafa gürsel'e evinde kaybetti ve istifa diye bağırdı taraftar. Boynuz kulağı geçmiş çoktan

bu sezonun en degerli teknik direktörlük performansini sami ugurlu göstermistir. kasimpasa'yi adeta ipten aldi olaganüstü puan ortalamasiyla. kimse konusmuyor bu adami.

Geri
Üst Alt