Cafer Güney
Ulubatlı Souness
bu transfer altyapıya yapıldı bu yıl kadroya bile giremez
şimdiden söyleyelim de sonra ağlamayın hoca gençleri oynatmıyor diye
şimdiden söyleyelim de sonra ağlamayın hoca gençleri oynatmıyor diye
üstat kasımpaşa yada eyüp fikri aklıma geliyor hemde yakın.Eğer aldıysak iyi bir takıma oynama şartı ile kiralamak lazım. Westerloya kiralayalım Emin’i geri alalım kadro derinliğimiz artsın.
Üstadının…üstat kasımpaşa yada eyüp fikri aklıma geliyor hemde yakın.
Adamı Ankaragücü’nden alıp Gençlere mi verecez yav aramızı bozmayalımGençlerbirliği’nde stoper sıkıntısı var mı?
Varsa verelim Hüseyin Eroğlu oynatır.

Kurulu düzeni bozulmaz çocuğunAdamı Ankaragücü’nden alıp Gençlere mi verecez yav aramızı bozmayalım![]()
Ben yüzyılın başlığını açmıştım ilk, konuları birleştirdiler zamanındaNe yapsam modlardan once baslik acamiyorum saniyelerle.kaybettim gene
para herhalde gotumuzu verecek degiliz renkdasNe verdik acaba
500b euro deniyopara herhalde gotumuzu verecek degiliz renkdas
para herhalde gotumuzu verecek degiliz renkdas
İnşallah lans bulur yakın zamanda500b euro deniyo
3 ay sonra sözleşmesi bitiyodu
JK nın elinden almak ayrı bir keyifEn sevdiğim transfer tipi
Denendi. Niğde Anadolu FK.Acilen hollandadaki takımlar gibi ''galatasaray II'' diye takım yapmamız ve ptt'de liginde oynaması lazım bu takımın. 3-4 tane sağlam oyuncu ile gençleri harman edip orada oyuncuları pişirmemiz lazım. böyle transferlerin o zaman anlamı olacak. şimdi bu çocuk gelse bile saçma sapan takımlara kiralanacak ve adamcılık yüzünden yedek kalacak alt liglerde. mesela eyüpler, gökdenizler falan değer bulması için böyle bir proje lazım.