Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle bakarsak Sane nin de gelmemesi lazimdi renkdas.Dünya kupası öncesi niye buraya gelsin diye düşünürken bir ihtimal dinlenmek için gelmek isteyebilir
Dünya kupasına diri şekilde gider
Lemina dan iyisi o profilde yok gibiDüşüşte şu an kendisi City bırakır büyük ihtimalle ama bizim başka ihtiyaçlarımız var. Lemina'dan formayı alacak bir babayiğite ihtiyacımız var. Lemina iyi bir alternatif olsa hem stoperi hem ön liberoyu yedeklese bizim için maçları tutmak adına daha büyük adım olur. Mesela sol kanatta Barış'tan çalışarak formayı alabilecek bir değere ihtiyacımız var. Set oyununu oynamayı bilen bir oyuncu şart oğlu şart. Sane alan bulduğunda da oynuyor seti de oynuyor. Sol kanadımız malesef öyle değil. Yıldız oyuncu, bol maaş, yüksek bonservis bir yere kadar.
Ben bu yaşlarda artık oyuncu almamamız gerektiğini düşünmekle birlikte Bernardo Silva mevcut durumunda da Osimhen ayarında bir topçu İlkay'ı 30 yaşında getirmek gibi bir şey olur. Sezon sonu ayrılacağı kesin gibi ama devre arası City bırakır mı? Zira oynatıyorlar oyuncuyu. Maliyetli de olacağı için ben o maliyete 6 numara ve sol kanatın daha doğru olacağını düşünüyorum.
devre arası benim önem sıralamam:Ben bu yaşlarda artık oyuncu almamamız gerektiğini düşünmekle birlikte Bernardo Silva mevcut durumunda da Osimhen ayarında bir topçu İlkay'ı 30 yaşında getirmek gibi bir şey olur. Sezon sonu ayrılacağı kesin gibi ama devre arası City bırakır mı? Zira oynatıyorlar oyuncuyu. Maliyetli de olacağı için ben o maliyete 6 numara ve sol kanatın daha doğru olacağını düşünüyorum.
Benim önerim de bir tane 6 no, stoper olarak yedekte olabilecek biri Alanya'dan çok övülen Ümit Akdağ olabilir mesela. Bir de sol kanat Matias Pardo gibi biraz pahalı ama hem geldiğinde hem de gelecekte ciddi değer katabilecek bir oyuncu. Bu arada iki şey arasında kalıyorum bazen de kanada Aral Şimşir- Eren Dinkçi tarzı daha uygun maliyetli bir oyuncu alıp, 6 numaraya Ruben Neves gibi bir adam almakta kafamdan geçmiyor değil.devre arası benim önem sıralamam:
lemina profili bir orta saha
kesinlikle kaliteli bir stoper
bernardo silva
bu 3 ismi avrupa listesine eklerdim.
ütopik olacak ama 4. veya 5. bir ekleme düşünülüyorsa da sadece lig için, olabilir.