Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Bitshiabu’yu kadrosuna kattı"

Galatasaray, El Chadaille Bitshiabu’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaşmaya vardı. Kulübü arasında son detaylar görüşülüyor.

@_samiyenhaber

Belki çok haksızlık ediyorum bilmiyorum ama bana çok yalan dolan geldi bu iş.

Zaten sağlam bir orta saha almadan bu takıma düzgün defans da yaptıramazsın. İşin o boyutu daha önemli.
Yapacak bir şey yok üstat. Kadro derinliği açısından stoper transferi de önemli. Gönül isterdi ki, Lesley yerine daha net bir isim alınsın. Hatayı ilk başta orada yaptık. Şimdi elimiz kolumuz bağlı. Hadi Lesley'i transfer ettin, saçmasapan zorunlu opsiyon maddesine niye razı oluyorsun, şimdi adamı doğru dürüst oynatamıyoruz da opsiyon devreye girmesin diye.. Nerden bakarsak bakalım elle tutulur bir yanı yok yaptıklarının.

Görür görmez yeni Singo dedirtti.

Apo ağır diye linçleniyor…
Bu adam ağır değil mi.Bizim oyun amlayışımıza göre hızlı bir stoper almamız gerekiyor..
Ama nerede başımızdakilerde bunu düşünecek çap.Hangisi daha ucuz hengisi daha kolaysa o alınıyor.Kriter bu..

Lemina stoper olacaktıya.Singo sağ bek oynayamıyor yaa ee..anasını bellediler her zamanki gibi transfer döneminin.
Ama görevlerini yaptılar çapsızlar.Bir tane isimli oyuncu alıp beraber foto çektirdiker ya dursun ve kavukcü denen vasıfsız olay bitmiştir..

Almayın sakın orta saha utanmazlar.Alayınız defolun gidin.

Geri
Üst Alt