Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Frankowski’yi kadrosuna kattı"

Gayet iyi denmez ama 10 Subat'ta yapilacak transferde artik bundan kacis yoktu.

Bu transferi yazın yapsaydık 8 değil 6'ya alırdık belki. Yoksa kontrat süresi ve maaş bence gayet iyi. Bu adam 2 milyon euro alır, almasa buraya gelmez zaten Fransa'yı bırakıp. 29 yaşında, 3.5 yıl da oynar rahatlıkla.

Yani bence bu transferden zararımız sadece 2 milyon euro.

Ama böyle bi kanat beke feci ihtiyaç vardı.

Przemysław Frankowski'nin sözleşme şartları (SportCell)

• Kiralama bedeli: 1 milyon euro.
• Zorunlu satın alma opsiyonu: 8 milyon euro.
• Sözleşme süresi: 3.5 yıl
• Maaş: 2 milyon euro
Maaşı 1.5-1.7 civarı daha iyi olurdu ama 2 milyon da eh işte. Kiralama 1 + 5-5.5 zorunlu satın alma olsa uygun olurdu. Ama bu güne bırakırsan bırakmaları bile bir şey normalde bırakmazlardı demek ki oyuncu çok bastırdı ki sattılar. Ama önümüzdeki yaz için sizce bizim yönetim akıllanmış mıdır? Her zaman fırsat olmaz böyle son günlerde yersin kazığı ama hiç sanmıyorum yaz gelsin eğer o arada bir futbol aklı gelmezse yine tüm yaz boş durup fırsat fırsat diyecek ve insanları deli edecekler.

Bunu izleyen tanıyan var mı

Bu transferi yazın yapsaydık 8 değil 6'ya alırdık belki. Yoksa kontrat süresi ve maaş bence gayet iyi. Bu adam 2 milyon euro alır, almasa buraya gelmez zaten Fransa'yı bırakıp. 29 yaşında, 3.5 yıl da oynar rahatlıkla.

Yani bence bu transferden zararımız sadece 2 milyon euro.

Ama böyle bi kanat beke feci ihtiyaç vardı.
1 ay once yapsaydik transferi yine 6'ya alirdik. Bu tarz oyunculara maas skalasi 1.5 milyon euro civari olmali ama bu saatten sonra birsey demiyorum, plansizliktan boyle olacagi belliydi.

cheaper than water
Not.

Cuesta eğer ciddi katkı verirse hakikaten çok iyi transfer dönemi oldu. Az yüklenmedik yav yönetime. Abartıyor muyuz diyorum bazen ama Dursun ve Hatip sonuna kadar hakediyor eleştiriyi..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bu isimler için bu günü beklemeyip daha aşağı maliyetlerde bitseydi o zaman bu tepkiler olmazdı. Transfer konusunda kendilerine denilecek tüm eleştirileri hak ediyorlar.

Przemysław Frankowski'nin sözleşme şartları (SportCell)

• Kiralama bedeli: 1 milyon euro.
• Zorunlu satın alma opsiyonu: 8 milyon euro.
• Sözleşme süresi: 3.5 yıl
• Maaş: 2 milyon euro
ow 1+8 ..bu kısmı acıttı.

diyorum ama ocak içinde yürüselerdi çok daha uygun seviyede biterdi.

Bu iş Jelert için de iyi oldu. Mevkisinde kendisinden daha tecrübeli bi adamın olması onu da geliştirecektir.

1 ay once yapsaydik transferi yine 6'ya alirdik. Bu tarz oyunculara maas olarak skala 1.5 milyon euro civari olmali ama bu saatten sonra birsey demiyorum, plansizliktan boyle olacagi belliydi.

Not.

6'ya alırdık kısmına ok'um. Bence de alırdık. Ancak bu tarz oyuncular demişken bu oyuncunun kariyerli olduğunu, milli takım kaptanı olduğunu, Lens'in düzenli 11 oyuncusu olduğunu ve bence İngiltere, İspanya gibi yerlerden talipleri olduğunda (yazın) bizi tercih etmeyeceği de aşikar.

Açıkçası 2 milyon euro maaş bana normal geliyor. Bu adam mevkisinin Torreira'sı. Nasıl ki Torreira aldığı maaşı hak ediyorsa, Frank da 2'yi hak ediyor.

Açıkçası takımda maaş anlamında göze maalesef batan tek isim Sallai. O da 2.5 değil 1.5-1.7 gibi almalıydı bence de.

Bu isimler için bu günü beklemeyip daha aşağı maliyetlerde bitseydi o zaman bu tepkiler olmazdı. Transfer konusunda kendilerine denilecek tüm eleştirileri hak ediyorlar.
Evet hala isim peşinde koşma fetişi bitmedi bu kulubün. Her transfer sezonunda önce isimli/maliyetli adam peşinde koşuyorlar olmayınca mecburen normalden yüksek maliyetli geliyor diğer seçenekler. Ilk 2 hafta Cuesta-Frankowski indirsen hem adaptasyon hızlanacak hem maliyet düşecek.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt