Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Mikautadze için teklifini 20 milyon Euro’ya yükseltti"

Videoda dahil 10 saniye bile izlemedim, izlediysemde farketmedim. Bjk maçında oynadiysa izlemisimdir ama odaklanmadim. Ama gelsin

lyonun yedeğine 20 milyon sıkmayalım yani

İşte ben de ondan diyorum, herif yetenekli belli de, gelmeden süperstar yaptılar.Bizde bile ilk 11 oynayacağı şüpheli
Süperstar yapan yok bence ,biz aynen sara gibi geleceğe yatırım yapıyoruz potansiyele yatırım yapıyoruz zaten söylenen rakamları görmüş bu adam bonservis te ki düzenli oynamaya ihtiyacı var artık
Etiketi iyi olan oyuncu ,mentalide sağlamsa bence alinmali

Süperstar yapan yok bence ,biz aynen sara gibi geleceğe yatırım yapıyoruz potansiyele yatırım yapıyoruz zaten söylenen rakamları görmüş bu adam bonservis te ki düzenli oynamaya ihtiyacı var artık
Etiketi iyi olan oyuncu ,mentalide sağlamsa bence alinmali

Sara okey de bence bir daha o para verilmemeli.

Dallanıp budaklanmasın
20 papel vericekseniz sara gibi aha aldık diyip gelin işte

Olan ne kadar istemesede orta sahaya bi 8 daha alcak futbol aklı lazim bize

3/5/2 hiç oynatmayan adam osi gelince icardi ile denedi
Bu sebeble 20 papele bi 8 gelse mesela 4/3/3 e falan döner icardi sahalara dönünce 3/5/2- 3/4/3 falan oynatır
Hoca elindekilerle şablon uygulayan birisi o sebeble seviyorum bu arada

Geçen sene çok iyi performans gösterdi bu sene geçen seneye göre düşse de iyi ama Lacazette orada sadece bir futbolcu değil oranın kaptanı, efsanesi. Kesilemeyecek bir oyuncu kısaca bizdeki İcardi gibi.
Teknik heyet ve scout ekibi iyi tespit etmiştir umarım sara'daki gibi. Kesinlikle nokta atış yapmamız lazım 20 milyon vereceksek

Geri
Üst Alt