Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Mikautadze için teklifini 20 milyon Euro’ya yükseltti"

Sara etkisi verebilecek her oyuncuya varım.

Bu arada bence hücumda da öyle müthiş bir takım değiliz (bugünkü maçı çok az izleyebildim, ondan dolayı demiyorum yani). Bol pozisyona giriyoruz, bazen bitiriciliğimiz de iyi ama hücum varyasyonları anlamında öyle uçup kaçmıyoruz. Farklı hücum setlerini uygulayabilecek her türlü oyuncu bize yarar. Ben o yüzden Dybala'ya da asla gelmesin diyemedim.

Teknik heyet ve scout ekibi iyi tespit etmiştir umarım sara'daki gibi. Kesinlikle nokta atış yapmamız lazım 20 milyon vereceksek
Milli takımda da çok iyiydi Avrupa şampiyonasında tarz olarak bizim oyuna çok uyduğunu düşünüyorum. Lakin satışı için her takıma uyacak bir oyunu da yok o yüzden 40'a falan satışını düşünüyorsak bu yanlış olabilir.

mikatzade gelirse yapiyi yikar

Bu kiralik acayip yüksek maasli oyuncu ve bizim icin acayip yüksek bonservisli futbolcu almanin orta yolu yokmudur yav?

Mikautadze'yi biz yazin 18,5 milyona alsaydik ve devre arasina kadar herif 21 macin 14 ünü yedekten girip 8 gol katkisi olsa bize bonusla 15 veren cikmazdi diye düsünüyorum.

youtube'da aradim ama bulamadim , dolandirmasinlar bizi? neyin nesi bu herif?

1736023364074.png

Hiç yapmayacak ehtiyarlara 3 yıl için 30 vereceğimize
İş yapacak adamlara maaş+ bonservis 30 veya 40 verelim

Bu adam bu parayı eder mi ya

Bugün Lyon maçı izledim o yüzden herifi sahaya bile atmadılar ki Lyon hücumu da aşırı dandik

E zaten Ajax da hemen dehlemiş Lyon da oynatmıyor bilmiyom biraz korkutuyor açıkçası bu rakamlar

Çekirge her zaman Sara'da olduğu gibi sıçrayacak değil ama Sara'da çok daha net doneler vardı. Zaten daha sıcaktım o transfere burada tek olumlu done herifin skills videoları ve internetteki Lyonluların hayır vermeyiz bu adamı falan demeleri

Bu adam bu parayı eder mi ya

Bugün Lyon maçı izledim o yüzden herifi sahaya bile atmadılar ki Lyon hücumu da aşırı dandik

E zaten Ajax da hemen dehlemiş Lyon da oynatmıyor bilmiyom biraz korkutuyor açıkçası bu rakamlar

Çekirge her zaman Sara'da olduğu gibi sıçrayacak değil ama Sara'da çok daha net doneler vardı. Zaten daha sıcaktım o transfere burada tek olumlu done herifin skills videoları ve internetteki Lyonluların hayır vermeyiz bu adamı falan demeleri
Malen mi dersin mika mi ikisinede 20 milyon verecez aynı

Malen mi dersin mika mi ikisinede 20 milyon verecez aynı
Malen'i hiç beğenmiyom ya bu herif yine ekstrası olan biri gibi duruyor. Gürcistan maçlarında da mest etmişti en azından. Malen hücumda Yunus'tan Barış'tan falan iyi olmayacak artist de bir tip istemem şahsen

kardeşim kitapta yazıyor kitapta hollandalı kanat oyuncusu gördün mü kaçacaksın.

Sara'ya 18 verdik tuttu ama bu adam karavana olacak gibi eğer gelirse. 22-23 leri bu adama vermem o paraya daha potansiyeli adamlar var.

Geri
Üst Alt