Tier 1 Sami Yen Haber: “Galatasaray Neymar’ın durumunu sordu“

Sorduk ki haberi çıktı zaten dış basında.

Adam WC 26da oynamak istiyor, bize düşeceğini sanmam.

Zaten gelir ölü, çöp falan yazarsınız birazdan
Istedigi maasi verirsek olabilir bence.

Adi Dortmund‘la aniliyor ama Dortmund seneye muhtemelen SL‘de olmayacak, sampiyon olursak bizi tercih edebilir.

Barca isi de olmuyormus, istemiyorlarmis. Bence top kulüplerden yasi geregi pek talibi cikmaz.

Kac para ister ve istedigi parayi verebilirmiyiz orasi soru isareti.

————Pena
Frankski Sancez Abdül Köhn
——Sara—Toreyra
Yunuz —————Neymar
——-Osimen-İcardi

Şu "oyuncunun durumunu sordu" haberlerine hastayım. Her seferinde aklıma aynı sahne geliyor;

images

GS : Aga iyi akşamlar.
SANTOS : İyi akşamlar agaaa

Şu an oynamayan jelert jacobs cuesta falan yerine bu adama istedigi parayı versek muhtemelen daha az para harcamıştık

Taş gibi 2 kanat oyuncumuz olsa şu anda açık ara liderdik. Ben artık karşıyım böyle adamlara. Bana isim değil iş yapan adam gelsin.

Kronik sakat değilse olabilir. Son durumu nedir bilmiyorum. Bizim o bildiğimiz tanıdığımız Neymar'dan eser var mı yok mu bilmiyorum. Dikkatli olmak lazım, yıldız transferi yapacağız derken yine içeri girmeyelim. İsim çok büyük bir isim ona itirazım yok.

Seneye Osimhen ile iyi bir ikili olurlar. 5000. cü sağ beke para vermekten iyidri.

Bize gelmez de gelme olasılığı varsa fb her türlü alır çünkü oraya acayip ihtiyaçları var ve zengin başkanları var. Ancak velakin bu adama sakat muammalesi yapmak bana futbola ihanet olarak geliyor son sakatlığı hariç tüm sakatlıkları darbeye dayalı oldu sürekli başka futbolcu olsaydı onun yerine değnek ile yürüyebilirdi şu zamanda. ayrıca böyle adamları transfer etmek istiyorsan gizli operasyon yapmalısın samiyenhaber duymayacak yani

Neymarı isterim. Düz adamlardansa Neymar gelsin.

Geri
Üst Alt