Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Parayı nasıl hazır ettik ulan biz?
Vintage Money GIF by Challenger
1746995634543.webp

Bir yandan diyorum, büyük para, her yıl UCL ye katılsak bile bonservis ve maaşı çıkmaz. Sonra diyorum, alalım, 2 yıl oynasın, sonra hala genç olacak, çok daha fazlasına yine satarız.

Simdi o maasini Avrupada karsilamaya hazir takim yokken, toplam 3 sene TR'de gecirmis adama kim bizim verecegimiz herhalde 60 milyondan fazla bonservis verir? Üstüne ayni maasida vermeye sicak bakan olmaz. Chelsea bile tek bonuslarla beraber 8 milyon vermeye hazirdi.

Biz alirsak ve sonraki transferinde maasinda ciddi indirime gitmezse, bir sonraki takimi Araplardan biri olur.

Italyaya gitmez bu adam klasik low iq zencilerden değil osi
Lpool arsenal barca psg filan bunlardan teklif bekliyor bence

Müthiş haber. Sampiyonlugu kutladigimiz gün o sevinci eylencesi sicagi sicagina derken hemen söz kesip anlaşmamız lazım. Sonra caymamasi icin. :)

Ben Osimhen'in yerinde olsam, sart kosardim. Su seviyede iki oyuncu daha kadroya alinacak diye. Yoksa 1 sene sonunda ayrilma maddesi vb birsey koyardim.

Tabi tum yazdiklarim evet derse ki ben halen evet demeyecegini dusunuyorum.

Osimhen mevzusunun olumlu ya da olumsuz en kısa sürede bitmesi gerek. Yaz boyu kalıyor gelmiyor diye lastik gibi uzatırsak olumsuz bir durumda alma ihtimalimiz olan oyuncuları da elimizden kaçıracağız. Ağustos sonunda forvetsiz dımdızlak ortada kalmak var.
Osimheni diğer teklifleri göreyim falan işine girerse en fazla temmuz başına kadar süre vermeliyiz. Olmayacaksa kendi işimize bakalım mevsim sonu gelmeden

Hangi sponsoru kafaladi acaba tavukcu bey çünkü kulüpten para çıkacağını sanmam

Geri
Üst Alt