Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Pozitif isik degil oyuncu kalacagim demedikten sonra napoli ile masaya oturulmaz
Adam pozitif isigi aylardir veriyor
Yonetim kendini kurtariyor bence
Biz verdik o kalmadi diye
oyuncunun karar verecegi biliniyor zaten bizimkiler diger kulüpler adım atmadan napoli kısmını halledelim dediler bence karar osinin

o durumda gayet açık aslında adam,baba takımlardan teklif bekliyor yani o kafasındki takımların durumu belli olana kadar bizi bekletir gayet dogal

Mantıken bakarsak 3 sene senelik 25 milyon euro bonservis. Çer çöpe veriyoruz bu paraları. Bir de bonservis bedeli için sponsor buldun mu kebap. Maaş konusunda bir iki oyuncuya verilir bence o para. Immobile bile 9 milyon alıyor

Yönetim niye kendini kurtarmak için böyle bir şey yapsın yav. Onlarca istifa sebebi buluruz yönetim için fakat Osimhen'i alamadınız diye tepki görecek değiller.

2 ihtimal var;

Ya gerçekten para var, işi Osimhen'i ikna için taraftara da haber ediyorlar

Ya da kalmayacağını bildiği için şov peşindeler

Aksi bir senaryoda biz osiye kızmayız gucenmeyiz ama üzülürüz. Tel tel döküldüğümuz bir sezonda bizi sırtladi #staywithusgaramamba

osimen kalırsa ali istifa edebilir

fb nin GS almasın çırpınışları.. Alinin hafta içi Osimhenin dümenden övmesi. :)

Osimhen fenere gider mi akıl var mantık var, bi tarafıyla güler gelen teklife

İtalyan şerefsiz gazeteci (adını anmayacağım) gevşeğine karşı yapılmış hamle gibi duruyor.

Galatasaray Osimhen'i aldığı anda malum camiada Ali'nin sonu olur. Taraftarları kulübü basar.

Geri
Üst Alt