Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Osimhen'in bonservisi için ödeme konusunda anlaşmaya vardı"

Geçen nerede dinledim hatırlamıyorum ama mantıklı geliyor söyledikleri. Osimhen e gel imza at şampiyonlar ligini birlikte görelim, minimum bedeli yine 75 yapalım. Eğer istersen devre arasında da gidebilirsin diye ikna etmeye çalış demişlerdi.

Osi yi az çok tanıdıysak cl de işler iyi gidiyorsa ayrılmaz, kötü gidiyorsa ayrılsa da yapacak birşey yok deriz ha sezon başında ha ortada der bağrımıza taş basar göndeririz…

Yonetimin yerinde olsam kdb yi yoklarim
Eger futbol oynamaya gelirse bitik sakat
Degilse bu ligte tek basina osimhenden sonra etki edebilecek tek oyuncu
Saglam bir imza parasiyla ikna edebilebilir
Çok riskli evren çok, son 2 yılı yarısı hastanede geçiyor hemde sakatlanınca öyle 2 3 haftada dönme yok 3 4 ayı kapatıyor
Kdb muazzam adam Ama sanki Arabistan kıvamına geldi artık aynen dybala gibi
Mertens bölgesine bize senede 40 maça çıkacak adam lazim bence

Osimhen gelirse Icardi anca yedek kulübesi koltuklarını ısıtır. Şimdiden Arabistan'dan keriz bir kulüp bulmaya baksın.

Osimhen geçen yaz az kalsın Arabistan ligine gidiyordu. Öyle illa Avrupa'nın en üst seviye takımlarında oynayacağım tarzı bir takıntısı olduğunu sanmıyorum.

Bence bir şekilde çözülecek bu iş. Üstelik gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gibi dev bir unsur var elimizde.

Osimhen'e iyi bir proje sunulur ve takım Osimhen'i hücumda daha iyi besleyecek şekilde takviye edilirse, bence bu iş olur.

Geri
Üst Alt