Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray Xhaka için resmi teklif yaptı"

Ben saranin gitmesini istemiyorum ya, duran top ile kaç maç çözdü herif.. sakatlık sonrası düştü kabul ama yazin toparlardi
Fener 1. maç ve Tottenham maçlarındaki topun hatrına ben de görmek istiyorum da ışık da vermedi diğer maçlarda. Şu iki maçı sezonun %60’ına falan yaysa Osimhen ile birlikte sky is the limit olur bizim takım için

Fener 1. maç ve Tottenham maçlarındaki topun hatrına ben de görmek istiyorum da ışık da vermedi diğer maçlarda. Şu iki maçı sezonun %60’ına falan yaysa Osimhen ile birlikte sky is the limit olur bizim takım için
Sakatlanana kadar takımda birde en çok koşan adamdı. Sakatlandı biraz yaglandi adam. Yazın form tutardı bence

Beylerrr o bildiğiniz xhaka değil

Bugün canlı izledim ayakta durmaya hali yok 2 tane ayağındaki topu verdi golü yedirdi takıma

Üstelik kaptırdığı topa tenezzül edip geri koşmadı bile.

Ben saranin gitmesini istemiyorum ya, duran top ile kaç maç çözdü herif.. sakatlık sonrası düştü kabul ama yazin toparlardi
20 milyon vermesek dediğin doğru da riske edilecek bir para değil. Alıcısı varsa satıp o parayla skorer,şutör kaliteli bir 8.5 numaraya yatırım yapalım

20 milyon vermesek dediğin doğru da riske edilecek bir para değil. Alıcısı varsa satıp o parayla skorer,şutör kaliteli bir 8.5 numaraya yatırım yapalım
20ye bulabilir miyiz o şekil birini? Symansky gibi birini itelemesinler sonra, çıkarana kadar bir 50de oraya harcarız korkarım.

ben istemiyorum. Orta alanı statikleştirecekler. Bunu illa aldıracaksa Okan efendi o zaman ön iki kenara ve beklere çok dinamik git gelli adamlar koymak zorunda.

Beylerrr o bildiğiniz xhaka değil

Bugün canlı izledim ayakta durmaya hali yok 2 tane ayağındaki topu verdi golü yedirdi takıma

Üstelik kaptırdığı topa tenezzül edip geri koşmadı bile.
Sistem takımı oyuncusuysa zaten bizde patlar.Bizde anca bireysel performansta iş yapan oyuncu yarıyor.Malumumuz tek bir oyun planımız var.

Yok yav bulmayı bilirsen bulursun 20-25 milyona taş gibi topçu. Wendel zaten parlamış bir yıldızdı ve zenit paraya ihtiyacı olan bir kulğp değil.

stutgarttaki herife de 30-40 çekmişler devre arası

cok kolay değil sara gibi çoklu mucadele edecek üzerine de golcü olacak adam bulmak

sen barışa 30+ istiyorsun mesela ona göre dusun

Xhaka geliyorsa Sara gidici demektir.
Ayrıca Mertens de gittiği için oraya bir hücuma dönük orta saha da alacaklar

Misal

Barış-Osi-Yunus
Lemina-Lucas-Xhaka
Eren-Apo-Davi-Boey

stutgarttaki herife de 30-40 çekmişler devre arası

cok kolay değil sara gibi çoklu mucadele edecek üzerine de golcü olacak adam bulmak

sen barışa 30+ istiyorsun mesela ona göre dusun
Sara duran top dışında hayal kırıklığı oldu bence. Savunması güçlü bir oyuncu değil, hücumda üretken değil, hızlı değil. Ben olsam bu yatırımdan çıkıp başka bir yatırım yaparım

Geri
Üst Alt