Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray'da Mattias Svanberg transferi iptal oldu"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan benim gibi süreci fazla takip etmeden işe falan odaklanıp her şeyle ilgilenmeyen adamı bile delirttiler. 2 tane biraz eli yüzü düzgün orta saha alsalar belki Juve'yi eleyeceksin belki şampiyonluktan olmayacaksın.

Talip olduğun adam Almanya'nın düşmemeye oynayan takımı haline gelmiş takımın düzenli oynamayan oyuncusu. Lan bu adamdan ne bekliyor olabilirsin? Bize ekstra ne katabilir? Aradığın tipte bir adam zaten değil. Ne amaçlıyorsunuz kime hizmet ediyorsunuz lan siz? Bu saçmalıkları bu kulübe ve taraftara layık gören herkesin Allah belasını versin. Zorla bela okuttunuz bana da.

Nerde benim yamyamci tıpli zenci dinamik DMC??!!!

Yav şurada bile belli çok kötü olduğu dsadsafdsadfsa
Sen şu yorumlara baksana :asd:

1770060002132.webp

1770060047732.webp

Olm iyi gözüküyor lan ilk defa izledim adamı

Video işleri bu yüzden sıkıntı

İzleyen herkes kötü diyor burada ben hiç izlemedim
Her şeyden öte 2-3 gün kalmışken 0 çekmemek adına iyi bir rezervasyon gibi duruyor.Kovalanan başka isimler varsa çaresiz görünmekten iyidir.Tam bir zühürt tesellisi gibi oldu farkındayım . :giggle:

dursunun derdi seçim veya üyeler degil bence başka düşünceleri var eminim,üyelerin hepsi tasmalı elemanı zaten

Videoya bakınca aslında dripling yapabilen orta saha vizyonuna uyuyor 😀 işte aradığımız adam bu değil ama... Bir tane sağlam 6 numara alıyorsan bunu da çek yedeğe kalsın zararı olmaz... ama sen eksiği kapatmadan bu adamı alırsan seni haklı olarak böyle kevgire çevirirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt