Tier 1 Sami Yen Haber: "Pape Matar Sarr için Tottenham’a 20 milyon Euro’luk teklif yapıldı"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Pape Matar Sarr sürecinde son durum:

Galatasaray, oyuncu ile 5 milyon Euro civarında bir maaş karşılığında anlaşma sağladı. Tottenham’a ise 20 milyon Euro’luk bonservis teklifi yapıldı. Bu süreç, Galatasaray’ın orta sahadaki olası oyuncu ayrılığı ihtimaline göre şekillenecek.

Gelsin. H.O.

Sarr ortasaha ya
Kanat mevkisine de Sarr geldimi uçarız
Galatasarray

Canavar gibi topçu lakin tam merkez. Lemina giderse torrik yine 6 da duracak. Artı olarak davınsonun yedekleme işi de yatar. Torrik yerine olur ya da 6 numaraya evirecez elemanı

Şimdi geçen sene ne oynamış diye baktım 26 lig 9 ucl maçı var 3-4 maç ön libero olarak oynamış genelde geri kalan merkez. Sara sar batrokv hucum anlamında güzel olur. Ligde de iş görür ama uclde sarr arkasında biri olmazsa sorun olabilir. Pas tekniği sara kadar yok ama diğer her şeyi saradan iyi 8 numara olarak

Kanat transferinde bu kadar yüksek meblağlara çıkmışken sana bütün sezonu kurtaracak adamı alırken artık kendini sakınmanın manası yok. Adamların istedikleri 25 milyonsa bu adam için gayet uygun. 24 yaşına bile girmedi daha.

Lemina'nın ben kalmasını isterdim ama takım orta sahada can çekişiyor resmen, artık bu transfer şart oldu. Hatta sınır problemi olmasa üzerine bonservissiz Kessie bile alınabilirdi.

Ugocukuye bastan hayir dedim. Batrakov'a cekimser kaldim. Alin bunu. Almadan gelmeyin.

Son cümlesinden belli ki bu transfer olmayacak

Torreiraya 1 milyon zam yaparlar leminayıda gönderemezler.

Geri
Üst Alt