Tier 1 Sami Yen Haber: "Pape Matar Sarr için Tottenham’a 20 milyon Euro’luk teklif yapıldı"

bu herifin aktif olarak futbol oynayan 17 kuzeni var ve hepsi de birbirine benziyor. sahtesini bize çakmazlarsa, adım necmettinov değildir

Bu adam bize olur, totenham iyi oyuncuları kolay elden çıkaran bir takım bonserviside uugun ama Sarrıda alamaz bunlar, leminayı uzatmadan hallolacaktı bu iş, 3 gün önce sözleşme imzalayan adamı nasıl gönderecekler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acikcasi tam bilmiyorum torreira yerine olmasi gereken adam midir diye. AIya ozelliklerini vs yaz dedim torreira ile karsilastirarak.

Suprucu degil, cok alan kaplayan dikime gidebilen guclu ozelliklerini yazdi.

Torreira her ne kadar kendine bakmasi, caliskan vs takdir etsemde her sene kontrat, kiz arkadas, latin tayfadan eksilenlerde moral bozuklugu vb. Sebeplerle sanki surekli kontrat iyilestirmesi konusuyoruz. Hele en son yazilanlar cizilenlerde dogruluk payi var midir diye iyice uyuz oluyorum yalan yok...

Ki supuruyor da diyemem eskisi kadar. Geride top alinda ileri degil otomatik tekrar geriye oynuyor. Cevre kontrolu super olan adam ama bunu katkiya tam donusturemiyor gibi geliyor.

Ileride press yapip top kapmaya calisirken de ani cikislari var, bosa hamle yaptimi banko eksik adamla hucum karsiliyoruz.

Sara dusuk verimli oynuyor ozellikle tabela konusunda, bunda torreiranin da etkisi oldugunu hala dusunuyorum. Yayda seken topu alma ne bileyim sut cikarmalari da azaldi.

Bunu pozitif olarak degistirecekse torreiranin menajeri getirsin teklifi yerine sarr'i koyalim. Deransif anlamda kapali kutu tabi benim icin tam nasil olur diye.

Iki sarrida alamazlar. Birini de alamazlar

Bu cocugu alin bak hele bu bonservis le felan sizin ayilip bayildiginiz firsatin aga babasi lan bu cocuk yonetim bu cocugu alin. Cok fena sovecem

Lemina yerine olursa doğru olmaz bence. Torreira yerine almak lazım o zaman çok daha iyi olur

Bitirin şu transferi. Bu da günlerce uzayıp bıktırmasın

israrla talep edilmeli

mutlak ve kati suretle takima kazandirilmali

Çok lazım hemen gelmeli. Kimi dehleyeceğine o zaman bakarsın.

Geri
Üst Alt