Şamil Tayyar Beyaz TV'ye Konuştu

Bunlarında en çok bu tavırlarına ayar oluyorum.. Sanki muhalefetmiş gibi konuşmaları tav ediyor çıkaran sizin baştakiler değil mi hemşerim..

Şamil amca hangi partiye mensuptu?

Politikadan oldukça uzağım.

Samil tayyar zaten elestiriyodu bu durumu diye biliyorum

Soyadı her duyduğunda malum mizahı yapanlar like butonunun yanına adını yazdırabilir mi?

Bunlarında en çok bu tavırlarına ayar oluyorum.. Sanki muhalefetmiş gibi konuşmaları tav ediyor çıkaran sizin baştakiler değil mi hemşerim..

Aynı tavrı medyada da görmek mümkün. Sanki uzaydan birileri geldi. Ülkeyi bu hale getirdi ve çekip gittiler. Şimdi arkalarından konuşuyorlar sanki...
Hala "Galatasaray tü kaka Fener yapmaz öyle kötü şeyler" modundalar.

Bakıyorsun NTV programlarına veya diğer yalaka TV lere ; " Aaaa futbol ne hale gelmiş" tarzında açıklamalar.
Futbol bu hale gelene kadar siz neredeydiniz. Bu ülkede değilmiydiniz.
Her Fener vukuatında 3 maymunu oynadınız ama en ufak Galatasaray aleyhine bir olayı büyütüp ülke sorunu haline getirdiniz.
Onları yalayıp durdunuz . Hep suçu Fener dışındakilere attınız. Fenerin her pisliğini örttünüz.
Şimdi halının altındaki pislik saklanmayacak duruma gelince " Bu ülke futbolu için işbirliği yapalım"

Yok yaaaa... Neden. Kimse sorumlusu o çeksin. Neden Türk Futbolunu temizlemek için cezasını ben çekiyorum. Ben mi pislettim de bana temizle diyorsun...

3 temmuzdan beri söyledklerimizin bir özeti.Azizeye resmen torpil geçildi.İnşaallah o torpil içinde patlar.Bu şikeciler kendi kendini yok edeceklerdir.

Son düzenleme:
Ya bi git işine Allah aşkına, çıkmışlar iyi polis kötü polisi oynuyorlar, bu olayı sanki ben çözecem,

sen bunları kime sölüyorsun kardeşim kime, baş şikeci senin de başındaki şahıs değil mi? sen git ona söyle bunları hava yapma..

Geri
Üst Alt