#Samir Nasri

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
s_18935_281_2013_10_01_1.jpg

Kendisinin sezon sonu City'den ayrılma ihtimali mevcut. Sözleşmesi 2015'te bitiyor ve Haziran da son sezonuna girmiş olacak.

Eğer ilgilenirsek ve almayı becerebilirsek yaratıcı kanat sorunumuzu çok büyük ölçüde çözer.

Elinde Sneijder'i olup pas alışverişi yapabileceği tek isim devre arasında 12 yıl sonra aldığı sol bek olan takımda Sneijder'i gerçek yerinde görmek için şart sanırım böyle bir transfer.

Maliyeti tahminen 12-16 Milyon Euro civarı olacaktır.

Agger ile birlikte 2008 yılından beri kadromuzda görmek istediğim 2 mevut EPL oyuncusundan biridir kendisi.

Sol kanat da gayet iyi oynar 4-2-3-1'de.

Muslera-Agger-Telles-Melo-Sneijder-Nasri şeklinde yabancıları olan bir takım üretkenlik sorunu da yaşamaz.

Elinde müthiş bir dünya kupası kozu var

O açıdan çok zor gibi

Menez için de aynı şey geçerli

İki kaliteli adam

Fırsat transferi niteliğinde transferler olur

1.sınıf oyuncu kalitesinde lütfen kanat alalım artık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pellegrini sıkça tercih ediyor pek ihtimal vermiyorum. Gecen sezonun sonunda çok istemiştim yine isterim.

Kanatta da oynar. Yardirmaz ama oynar.

N5

Ah keşke olsa,alabilsek keşke. Ama ihtimal vermiyorum

Taptap

Bu takıma 3e 5e bakmadan kanat alınsa artık.

bence yabancı olarak hatem ben arfayı tercih etmeliyiz nasri cok daha zor bi transfer bizim icin yerli olarakda gökhan töreyi kesinlikle almalıyız

Bu ne beyler?

Nasri cok zor ve pahali olur, Menez daha uygun hemde beles.

bence yabancı olarak hatem ben arfayı tercih etmeliyiz nasri cok daha zor bi transfer bizim icin yerli olarakda gökhan töreyi kesinlikle almalıyız

Her mac küfür yer. Onun kadar bencil bir futbolcu tanimiyorum. Bu bencilligi ve sakatliklari bu hiyarin önünü kesti,yoksa daha iyi yerlerde olabilirdi.

I am the one who knocks!

İyi güzel de bu sınırı nasıl halledeceğiz?

Ligimiz standartlarının çok üzerinde bir oyuncu. City'nin onu bırakacağını sanmıyorum, zira Pellegrini onu sıkça kullanıyor ve etkili de oluyor. City'nin rotasyondaki en büyük kozlarından biri.

Kanat deyince akıllara direk Robben, Bruma gibi oyuncular mı geliyor bilmiyorum ama Nasri kanatta oynar çokta iyi oynar. Zaten oynuyor da. Arda gibi işte. stili.

Düşünsenizde 2 kanat alınıyor sağ kanat di maria sol kanat nasri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt