Şamp. Ligi B Grubu | Beşiktaş 1 - 2 CSKA Moskova | 8 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Beşiktaş 0 - 1 CSKA Moskova | 8 Aralık | Maç Devam Ediyor

İngiltere'de çoluk çocuğu 0 - 1 yenince bir halt olduklarını zannettiler sanırsam...

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Beşiktaş 0 - 1 CSKA Moskova | 8 Aralık | Maç Devam Ediyor

ilk yari bitti

Bjk 0 - 1 cska

yaziklar olsun

Mesajınızı bir rakamı bir harfe dönüştürerek editledim.

Müsaade edin, rakibe saygı farkımız olsun.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

besiktas mükemmel top oynuyor ya :D

Sağda Krasic, solda Stoch.. oy oy oy..

fbtv yeni program cikarmis "ridvanca" hahaha

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Beşiktaş 0 - 1 CSKA Moskova | 8 Aralık | Devre Arası

Krasic müthiş bir oyuncu... Rijkaard alsa keşke...

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Beşiktaş 0 - 1 CSKA Moskova | 8 Aralık | Devre Arası

Şu Rıdvan'ıda Uzman yaptılar ya...

Beklenilenin çok altında oynuyor Bjk.Üzüldüm açıkçası.

9 kişide 10 kişide defans oynasan demekki gol yiyorsun..

Ustad sağ kanatta Keita var ama :D Bence Her takımda Banko oynayabilecek yetenekte.

krasic bu macta sol acik oynuyor

zaten soldan geldi ve golu atti

beşiktaş bu maçtan sonra tarih yazmış olacak:D

Beşiktaş'ın ne oynadığı hakkında bir fikir edinemedim.Sistem ne,gol atma düşüncesi ne,gerçekten anlamadım.

Böyle çocuk oyuncağı gibi oynanır mı yahu takımla zırt pırt,

tuttu, tutmadı, şu bunu tutsun, sen şurdan saldır. Sanırsın her biri teketek rakibiyle mücadele ediyor.

Nedir Beşiktaş takımının oyun tarzı?

Daha önemlisi nasıl ilerliyor bu adamlar böyle?

Gerçekten anlayamıyorum, Denizli'nin başarısı da bu olsa gerek. Anlaşılmıyor. Zaten anlaşılmamaya uğraşıyor bence. Ama neden? Saçma bir ego savaşı mıdır bu? acayip yahu..

adszlhx.jpg

Utanmasa kiradan Zapotocny'i çağırıp 11 koyacak Denizli mutlak kazanman gereken maç hucümcu oyuncun 2 tane Bobo Tello bu kadar çagdışı bir Teknik Adam olamaz. Ancak Arog'da Teknik Direktörlük yapar Denizli

Geri
Üst Alt