Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 2-2 Barcelona | 31 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 0-2 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Walcott 1-2

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 0-2 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

2-1 oldu Walcott attı

Maxwell adam kaçırdı gene.Barca satar bunu seneye.Beğenmiyorlardı zaten de.

Cl ye gidersek her takım gelsin,şu Manu ile Barça gelmesin.Bjk nin rekorunu egale ederiz valla:S

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 1-2 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Arsenal yükleniyor.

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 1-2 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Arsenal frikik kazandı Pique de rövanşta cezalı.

Fabregas çakar .

Cl ye gidersek her takım gelsin,şu Manu ile Barça gelmesin.Bjk nin rekorunu egale ederiz valla:S

Katılıyorum gardash özellikle Barça kesinlikle gelmesin. Çoçuk gibi oynuyolar rakipleriyle.

Ertem Şener çoştu gene Fabregas'ın babasından bahsediyor şimdide :D

yazıklar olsun ibra ya netten izliyorum maçı işte ilk yarı başlamamıştr diye geç açtım o arada gol atmış şimdi de yayın gitti bi geldi 2 0 ve golleri göremedim ayıp ibra a y ı p !!! :D

daha da kötüsü oldu tuvalete gitmek için bıraktım pcyi ve bu sefer de ben oradayken gol olmuş yemin ediyorum ciddiyim yok böyle birşey ama bunu gördüm tekrarda olsa :D

Niye attı Arsenal'ya.Ne güzel Barça Show izliyorduk.Geri çekilirler şimdi.

bizim orta sahamiz biraz izlesin su adamlari birde kendi kasetlerini izlesinler kendilerinin futbolmu yoksa baska birsey mi oynadiklarini rahatca anlayabilirler; kimsede rijkaardin ustune gitme boylece

Katılıyorum gardash özellikle Barça kesinlikle gelmesin. Çoçuk gibi oynuyolar rakipleriyle.

Futbolda cesur olacaksın Rubin Kazan bizden iyi takım mı ? Gittiler yılın sürprizini yaptılar Barcaya Biz Real Madrid´i kupalara ambargo koyduğu dönemde yendik yahu

seneyede gio duzenli oynasin messimiz olmassa hicbirsey bilmiyorum

Xavi'yi görüyorsunuz değil mi ? Sürekli bir alış-veriş içinde. Pas verdiği an geri dönüyor kendisine. Bu şekilde pas organizasyonunu düzenleyip atakları geliştiriyor, oyunu açıyor. Pasın kendisine geri dönmeme ihtimali yok.

Geri
Üst Alt