Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

Ve Ergin hoca da istifa etsin milli takım'dan

Olması gereken bu renkdaş doğru. Seyircisiz oynanırsa hem maça çıkmamalı hem de Ergin Ataman milli takımdan istifa etmeli. Eğer maç seyircili olursa ve bu tepkileri koyarsak helal olsun der gurur duyarım. Bu duruşu göstermek kupadan çok daha önemlidir benim için. Şikecilerde alırlar kupalarını müzelerindeki! münasip bir yere yerleştirirler...

KOY KOY KANARYAYA , KOY KANARYA , KOY KANARYAAAA KOY HERKES G*T OLSUN ŞANLI CİMBOMUM ŞAMPİYON OLSUN İNŞALLAH !

Orada gömer miyiz bunları parkeye ya ?

Yeneriz diyorum ardından 5. maç aklıma geliyor tekrar karamsarlaşıyorum. Umarım bütün etmenleri lehimizde yer alır ve alırız kupayı fenerin elinden.

maca 2 gun kaldi, ceza almalari niye bukadar uzun suruyor, demek fenev bugun maci alsaydi ceza verirlerdi

la bu ulkeden bi pok mok olmaz.. ya...sak fb neyse, turkiyeyi yoneten 80% oyle!

Ceza vereceklerini mi sanıyorsunuz?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceza vermezlerse maça çıkmayalım anasını satim hükmen yenilelim ama bu rezilliğin içine girmeyelim

Seyircili olursa şansımız çok düşük, seyircisiz olursa %40 şansımız var.

maca 2 gun kaldi, ceza almalari niye bukadar uzun suruyor, demek fenev bugun maci alsaydi ceza verirlerdi

la bu ulkeden bi pok mok olmaz.. ya...sak fb neyse, turkiyeyi yoneten 80% oyle!

aynisini soyluyor yonetim herseyin farkinda

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Eoy1538Cmag[/media]

Vay be, ben seri öncesi çok umutsuzdum aradaki kadro kalitesi farkını göz önünde bulundurunca. Ergin hocayı eleştirenler var birde, Ergin Ataman bizim değilde fb'nin başında olsaydı, bizde de Obradovic olsaydı seri 4-1 falan biterdi muhtemelen. Hocamızın değerini çok iyi bilelim o yüzden.

Seyircili olursa ister istemez, baskı yeriz, zorlanırız. Ama yinede öncekiler gibi olmaz. Son maç bu artık. Farkın öyle çok açılacağını sanmıyorum, başabaş geçecektir. Son çeyrek belirler şampiyonu. Maçın sonları önemli. Ergin Ataman ve oyunculara güveniyoruz.

Ceza vermezler ise cikmayalim maça savaş ortamında kazanma şansımız yok

Ilk periyot 15 sayi fark yemeyelim lutfen.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Reca ediyorum şu maça önceliği savunmaya vererek başlayın. 2. Maç haric deplasmandaki bütün maçlar maçın başında kopup gitti. Ilk çeyreği bi atlatalim ondan sonrasina bakarız.

Geri
Üst Alt