Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

Arkadaşlar şu ntv denen illet kanalada gereken tepkiyi gostermemiz gerekiyor küçük şeyler bile olsa tepkimizi koymalıyız.En basit olarak facebook-twitter hesaplarını takip ediyorsak bırakabiliriz sitelerini kullanmamalıyız.Gerekirse o kanalı tv rehberinden silmeliyiz.Artık taraf olduklarını kendileride inkar etmiyor.Ülker ve Ntv grubuna gerekli tepkiyi göstermeliyiz !

La Gazzetta Della Sport (İtalya ) : Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray şikeye tepki olarak basketbolda final maçına çıkmadı."

Yazık

Ozentiler napmis

Ekli dosyalar

• fenerrrrrr.webp
    fenerrrrrr.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 69
BqmTuAoIcAAKFDV.jpg:large

Bizim de can güvenliğimiz yoktu bu maçta. Biz niye ajitasyon yapmadık ?

bizim yaptığımız aptallığın önde gideniydi
o günde yazdım
17 haziranız batsın

Maça çıkmayarak iyi bir karar verdik ama devamı gelmedi. Bunlara yerel mahkemeden tut FIBA'ya kadar dava açacaktın. Bizimkiler GS TV'de maça çıkmıyoruz dediler olay kapandı orada.

Maça çıkmayarak iyi bir karar verdik ama devamı gelmedi. Bunlara yerel mahkemeden tut FIBA'ya kadar dava açacaktın. Bizimkiler GS TV'de maça çıkmıyoruz dediler olay kapandı orada.
çıkacaksın kardeşim çıkacaksın
ergin ataman ben çıkmak
istiyorum dedi
sinan güler 9 mart 2015teki maçtan sonra çıksak kazanacağımızı düşünüyordum diyor
hadi bırakın
al işte yine sinirlendim başkanınıza

çıkacaksın kardeşim çıkacaksın
ergin ataman ben çıkmak
istiyorum dedi
sinan güler 9 mart 2015teki maçtan sonra çıksak kazanacağımızı düşünüyordum diyor
hadi bırakın
al işte yine sinirlendim başkanınıza

İlk maçtan eyyam yaptılar. Son maçta eyyamın kralını yaparlardı.

play off serisi 2. macinda mac bizimdi resmen serefsizlikte ustlerine yok iyi yaptik cikmayarak markonun pozisyonunu hatirlatirim

Bugün, bu zamana kadar Türk sporunda görülen en büyük duruş olan #17HaziranDuruşu'nun yıldönümü..

Belki kupayı diğer yaka aldı ama hakemlere, federasyona, medyaya karşı gönüllerin şampiyonluğunu da biz aldık.

Keşke bu duruş devam etseydi daha iyi olacaktı, devam ettirilmediği için yanlış oldu diyenler oldu normal olarak ama haklı olduğumuz tartışılamaz. 2 gündür Turgay'ın kanal kanal dolaşıp ağlamalarını, medya ve paralı köpeklerin maçaları yemez maça çıkacaklar diyip g*t oluşlarını gördük, bu bize yetti.

Her ne kadar Ünal Aysal'ın son dönemlerde hataları olsa da 17 Haziran duruşu, başkanlık döneminde yaptığı en büyük icraattı. Şimdi o duruşun beyanatını tekrardan hatırlayalım.

https://www.youtube.com/watch?v=UQQwsmEOUT4

kazanacaktık diye birşey yok, ilk maçlarda bile şaibeler varken son maça atanan hakemler vs vs maç falan kazanamazdık

ayrıca kazansak bile 2 sene şampiyon olduk diye sevinirdik kimse hatırlamazdı 20 sene sonra
ama böyle maça cıkmayarak dünya basketbol kitaplarına adamızı yazdırdık sanırım :D
şaka bir yana yani ünalsporlulardan değilim ama o gün bir sözü vardı bu oyunun bir parçası olmıyacaz diye bence iyi yapmıştık çıkmayarak

Galatasaray tarihine altin harflere yazilmis bir ayipti
Aysalin GSye attigi 100lerce kaziktan biri
Soylediklerimizde hakli olabiliriz ama yapilan tek kelimeyle magandalikti. Butun sene parasini alip almadigi mechul adamlara 7. maca cikacakken vazgectik oynamayin diyonuz olacak is degil
yapilacak sey su olmali idi: sunlari sunlari yaparsiniz guvenlik onlemi olarak, tepki olarak maca gec cikilir, isinirken ya da mac sirasinda herhangi bir olayda soyunma odasina gidilir falan filan
boylece herifleri disipline ederdik
yaptigimiz sey hicbir boka yaramadi
hele hakemle ilgili soylenen seylere hic girmiyorum, son macta hakemin sike yapmis olabilecegi akillara geldi. sonra da hicbir sey olmadi ayni herif mac yonetti
adi botoxlunun bok yemesi

Gayet yerindeydi 17 Haziran Duruşu! Kazanırmışız NAH kazanırdık? Kazansaydık ya madem deplasmandaki ikinci maçı. Şerefsiz hakemlerle, stadın içine girmiş taraftar bozuntusu hıyarlarla o maçı vermeyeceklerdi bize. Helal olsun. Doğru olanı yaptık. O yavşak Turgay Demirel'in canlı yayında ağlaması bile ne kadar doğru davrandığımızın kanıtıdır! Atıp tutmayınb burda.

5-10 sene daha iyi anlaşılacak bu gün. O sene nasıl şampiyonluğun çalındığını herkes biliyor ama basketbol olduğu için çabuk unutuldu.

2.maçta bariz faulü vermeyip maçı fenere veren hakemi unutmadık.

Korkak Galatasaray... O günü hala anlamak istemeyen Fb'lileri anlarım ama bizim taraftarlar ne zaman o günü anlar işte o zaman bu masa başı işleri biter.

Başkana destek çıkmak yerine "korkak" dendi kongrede..

Geri
Üst Alt