Şampiyon GALATASARAY!

Simdi bizde önümüzde ki sezon bi salma olur, böyle bi rahatlık. Simdiden seziyorum, en büyük hedef 4. Yıldızdı o geldi simdi 2-3 sene sampiyon olamasan taraftar ses etmez diye düsünürler ancak is öyle degil. Hadi 1 seneyi anladım ama daha fazlasını kaldıramayız her zaman daha iyisi icin cabalamak gerekiyo.

Gelecek sezon icin benim istegim sampiyonlugu belirleyici rol oynayalım, yani bütün derbileri kazanalım, iceride taraftar ile birlikte müthıs baskı kuralım. Forma satısları patlasın, yani tam bir kurumsallık yasansın önümüzde ki sezon.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye focus avrupa olacaktır, Hamza Hoca çıtlattı biraz. Gerçi o ŞL 2. torbasını görünce biraz kıllandım ama bu senenin rezaletini unutturmalıyız her türlü. Özümüze dönelim, yerel rekabet bir yere kadar.

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Seneye focus avrupa olacaktır, Hamza Hoca çıtlattı biraz. Gerçi o ŞL 2. torbasını görünce biraz kıllandım ama bu senenin rezaletini unutturmalıyız her türlü. Özümüze dönelim, yerel rekabet bir yere kadar.
Kesinlikle.

Önümüzde ki sezon tabiki hedef gene sampiyonluk ancak genel olarak hedefimiz derbiler ve avrupa olmalı. Bu sezonun rezilligini silmeliyiz, uefa avrupa liginde bile gitsek en az bi yarı final görmemiz lazım.

CF42x6mW0AAz7T8.jpg:large

Kıvanç & Wes

Son düzenleme:
Derbiler derken Kadıköy.
Inan ben kadıköyü o kadar takmıyorum.

Bak adamların elinde inanki şu kadıköyden baska bisey kalmadı.

Bi düsün kadıköyde de yendik. Ne konusucaklar, ezeli rekabette ne konusulacak :) Her seyde Galatasaray ezmis, süper ligde kupada süper kupada :)

Benim icin önemli olan arenada 2 senedir güzel derbi performansı gösteriyoruz. Ne fener ne bjk bizi arenada yenemiyo. Arenada onlar icin bi kadıkoy oldu artık.

Ne abdi ipekci ne arena, bundan sonra biz buralarda yenilmeyiz taraftar bilinclendi.

Inan ben kadıköyü o kadar takmıyorum.

Bak adamların elinde inanki şu kadıköyden baska bisey kalmadı.

Bi düsün kadıköyde de yendik. Ne konusucaklar, ezeli rekabette ne konusulacak :) Her seyde Galatasaray ezmis, süper ligde kupada süper kupada :)

Benim icin önemli olan arenada 2 senedir güzel derbi performansı gösteriyoruz. Ne fener ne bjk bizi arenada yenemiyo. Arenada onlar icin bi kadıkoy oldu artık.

Ne abdi ipekci ne arena, bundan sonra biz buralarda yenilmeyiz taraftar bilinclendi.

Doymuyoruz abi ezelim 0-6 yenelim bir taşla iki kuş 6-0'ı da alalım ellerinden Kadıköy'ü de.Türkiye Kupası'nı da alalım bu sene Süper Kupa'yı da.Doymayanların takımıdır Galatasaray. :D

Bjk'ye seneye 2 maçtan birince yenileceğiz bu kesin gibi.4 senedir yenemiyorlar lan ayıp. :D

Bu kadarlık yeter, İyi Geceler Şampiyon Takımın Şampiyon Taraftarı ! :)

Doymuyoruz abi ezelim 0-6 yenelim bir taşla iki kuş 6-0'ı da alalım ellerinden Kadıköy'ü de.Türkiye Kupası'nı da alalım bu sene Süper Kupa'yı da.Doymayanların takımıdır Galatasaray. :D

Bjk'ye seneye 2 maçtan birince yenileceğiz bu kesin gibi.4 senedir yenemiyorlar lan ayıp. :D
Sonra toplu kuş katliamları :D

Bosver be renkdas adamların ellerinde bisey bırak sonra polis arabaları filan deviriyolar güzel ülkemin güzel insanları :asd:

Mert Arat

Nerdesin evladım sen :asd:

Gel gel rizeye puan kaybediyoruz haftaya kutlamalara başla

Sonra toplu kuş katliamları :D

Bosver be renkdas adamların ellerinde bisey bırak sonra polis arabaları filan deviriyolar güzel ülkemin güzel insanları :asd:

Neyse Kadıköy seneye görülecek bir şey,gelecek sene konuşuruz onu.

Sezon daha bitmedi,önümüzde alınacak 90 dakika ve 1 kupa daha var!Rize maçı angarya oldu artık.

Son düzenleme:
Şampiyonluğumuz ve 4. Yıldızımız hayırlı uğurlu olsun... Galatasaray bir imkansızı başardı, kimsenin yapamayacağı şeyi yaptı ve böylesine zorlukların yaşandığı bir sezonun ardından şampiyon olarak bir kez daha ne kadar BÜYÜK olduğunu gösterdi tüm dünyaya! Gündüz Kılıç'ın da dediği gibi "GALATASARAY BİR HİS TAKIMIDIR! Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.”

İyi geceler şampiyonlar en kötü gününüz böyle olsun inş :):gsbayrak::ayatollah:

Sen 4.yıldızı takmasan ne olurdu sen şampiyon olmasan o kupayı bize getirmesen ne olurdu evet yıkılırdık cok üzülürdük ağlardık küfürde ederdik ama sana hiçbir zaman sırtımızı dönmezdik sen çok yaşa GALATASARAYım.:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

Geri
Üst Alt