Şampiyon GALATASARAY!

SON DAKIKA: seref yoksunu 8jk taraftari 6 tane gs taraftari denize atmislar

Arkadaslar simdi eve geldim, benim iki alman arkadasi Galatasarayli yapmistim gecen sene. Onlar ile birlikte turladik yaklasik iki saat. Düsseldorf'a gittik, orada zenginlerin takildigi sokak da tur ata ata inlettik her yeri, arkamiza bir de 3 baska GS'li türklerin araclari takildi. Tesadüf iste.

Hep beraber dolastik. Of be yoruldum bagira bagira. Tabi almanlar mal mal bakip durdu noluyor lan bunlara diye. Bir gün nasip olursa Sampiyonlugumuzu Türkiyede gelip görmek istiyorum insanlarin arasina dalip hep beraber kutlamak istiyorum. Insallah yakin zamanda gerceklesir bu hayalim :)

ÖYLE SEViNÇLİYİM Kİ ANLATILAMAZ.

:cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::f50::f50::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak:

tebrikler r'daslar ,job'ul done huh!! :ayatollah:

Fenerbahçe otobüsüne taşlı saldırı | Ntv.com.tr
fenerbahce-otobusune-tasli-saldiri,C7ZRO2IIYkmuKgNE36s4vw.jpg

bu vesileynen konuyu okuyan sikebahceli ITLERE de gecmis olsun diyelim ,otobuse firlatacak mesaleniz kalmadiysa da yardimci olalim innit!!

nevertheless;

KUDURUK FENERBAHCE KOPEGINE YAZMISIZ Ki
felipe_melo_ya_k_pek_diyen_fenerbah_eli_613767.jpg

nuff said

1 sezon 2 kupa 3 rakip 4 yıldız

4 kırmızı kart:D(şikebaçe) 4 şampiyon(Galatasaray,Kayseri, Yenimalatya, Göztepe)

şampiyonluk kutlaması ne zaman yapılcak yav

Konunun adının Şehit olan savcımız İyi bir Galatasaraylı olan Mehmet Selim Kiraz Şampiyon Galatasaray olarak değişmesini talep ediyorum . . .

PRANDELLİ: "Galatasaray'ın 4. yıldızını kutlarım. Bu başarının bir parçası olduğum için çok mutluyum..."

Geri
Üst Alt