Şampiyon GALATASARAY!

Bu kadar ilginç umutsuz olduğumuz bir sezonda son 10 hafta kendimizi yarışın içinde bulduk tam anlamıyla ve zor bir sezonda, diğer iki takımında son 4 haftaya kadar içinde olduğu bi yarışta şampiyon olduk bu onlara daha fazla koymuştur.

Çünkü biz sivasla, bursayla yarışmadık. Direk 2 ezeli rakibimiz ile yarıştık ve mutlu sona ulaştık. Burdan bile Galatasarayın ne kadar winner bir kulüp olduğunu görebiliriz. Her konuda bu ülkenin en büyük kulübüyüz bunu ellerinden şampiyonluk alarak bir kez daha gösterdik.

Şimdi önümüze bi hedef koymamız lazım, hedef 5. YILDIZ :)

bize gelin,kahvaltı edek lan:D

Dün seninle yarışan, Bugün herkes perişaan :D
Biz bunları çok yaşadık hayatımız şampiyonlukla geçti yazık feneve bu senede hüsran napalım üzülmüyoruz tabii ki :) 4.yıldızın da tadından yenmez Yasin öztekin Sneijder Muslera diyorum :)

Aziz yıldıvımın şu aralar en çok dinlediği şarkı hande yenerden benim duygum bir bela :D

CF6AZh1VIAApwrB.jpg

lig tvnin dün yayınladığı kliplere erişebilsem keşke... nerden bulabilirim ki beyler? sitede sadece muslera ve hamza hoca için olan klipler var.

Formalar ne zaman çıkacak ya almak istiyorum hemen bilgisi olan var mı ?

bunca saat oldu hala 72 yıldızımız var aslında bizim diyen çıkmadı.

fırtına öncesi sessizlik olsa gerek.

Muslera, Semih, Melo, Selçuk

4 sezonun neredeyse tamamında 11'de oynayıp, 3 şampiyonluk gören isimler.

Sarının yanına lacivert koyarsan Dilberay, kırmızı koyarsan Şampiyonlar Ligi müziği dinlersin."

Şuan kombine için yenileme dönemi sanırım 12 hazirandan sonrada genel satışa çıkacak bilgisi olan varmı ?

Geri
Üst Alt