Şampiyon GALATASARAY!

Florya'da kutlamalara katılan sarı kırmızılı taraftarların Metin Oktay Tesisleri'nden aldıkları hatıralar 'yok artık' dedirtti.
Fenerbahçe’nin, Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonrasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da kutlamalar devam ediyor.
Yüzlerce taraftar, Fenerbahçe maçının sona ermesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne akın etti. Burada tezaratlar eşleğinde kutlamalar yapan sarı kırmızılı taraftarlar, Florya’dan ayrılırken kendilerine hatıra almayı da eksik etmediler.
Taraftarların hatıra olarak aldıklarına oldukça şaşıracaksınız: Aslan heykeli, minyatür kaleler, X-Ray cihazı, kale fileleri, istasyon dubası
Hepsini gözümün önünde götürdüler :D

rQOllV.png

Son düzenleme:
İnsanın konu başlığını gördükçe içi kıpır kıpır oluyor.

Florya'da kutlamalara katılan sarı kırmızılı taraftarların Metin Oktay Tesisleri'nden aldıkları hatıralar 'yok artık' dedirtti.
Fenerbahçe’nin, Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonrasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da kutlamalar devam ediyor.
Yüzlerce taraftar, Fenerbahçe maçının sona ermesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne akın etti. Burada tezaratlar eşleğinde kutlamalar yapan sarı kırmızılı taraftarlar, Florya’dan ayrılırken kendilerine hatıra almayı da eksik etmediler.
Taraftarların hatıra olarak aldıklarına oldukça şaşıracaksınız: Aslan heykeli, minyatür kaleler, X-Ray cihazı, kale fileleri, istasyon dubası

Adam aslan heykelini evine götürüyor ya yuh geri versin ayıp etmiş herif kulübümüzün malı bunlar para ediyor

Hayır aslan heykelini geçtim x-ray cihazını ne yapacak evinde onu merak ediyorum

biraz küfürlüydü editledim :)

QAVb9y.jpg

Son düzenleme:
Vay Arkadaş hem doğumgünümde hemde şampiyonluk gününde foruma giriş yapamadım ya artık tapatalkdanmi forumdanmi kim sebeb oluyorsa saygilar :)

beyler pfdk ya kötü tezahurat nedeniyle sevkedilmişiz. önümüzdeki senenin ilk iç saha maçını seyircisiz izlemeye hazır olun. sırf bize ceza gelcek diye bunlar tribün kapatma yerine komple seyircisiz yaparlarsa şaşırmayın

hıncal başgan asporda konusuyor

6-7 11 oyuncusu alinir umarim. Bu şampiyonlugun birşeye benzemesi lazim.

Kesinlikle çok eksiğimiz var,şampiyonluk aldatmasın. Geniş bir vizyon ile hazır yabancı sınırı da yokken umarım para iyi kullanılır ve Avrupa'da rekabetçi bir takım ortaya çıkar. C.L.'den bir beklentim yok,yeni sistem 3. torbadaki takımları dışlayan bir yapıya bürünmüş.Kura şansı olursa ne ala tabii. Yalnız iyi bir yapılanmayla UEFA Avrupa Ligi'nde ilerleyebiliriz.

Bugün istiklalde yürürken aklımdan neden burada GS store yok diye geçiriyordum, taraftarların çoğu burada toplanıyor Galatasaray'ın temelleri buradaki Galatasaray Lisesinde atılmış ama küçücük dahi olsa bile bi GS store yok. Sonunda birileri sesimizi duydu Dursun başkan İstiklal caddesine mega GS store açacakmış helal olsun.

Geri
Üst Alt