Şampiyon GALATASARAY!

Kale filelerini sökmüş malın tekide. Hırsız bunlar baska bi açıklaması yok. Galatasaraylı falan değil.

şunun yüksek çözünürlüklü resimlerini nerden bulabilirim yardımcı olabilecek?

CGA2GYiXIAAZuRZ.jpg:large

Bu benim ilk mesajım :) 20. şampiyonluğumuz bütün Galatasaray camiasına hayırlı ve uğurlu olsun...

Camiamıza hayırlı olsun 4.yıldız
Totemleri ile katkıda bulunan tüm renktaşlari da ayrıca tebrik ediyorum.
ŞAMPİYON GALATASARAY.

Bu benim ilk mesajım :) 20. şampiyonluğumuz bütün Galatasaray camiasına hayırlı ve uğurlu olsun...
Hoşgeldin Tuğçe , her ne kadar GSC oldukça edepli bir ortam olsa da forumda terbiyesizlik yapan olursa kaale alma moderator ve adminlere şikayet edebilirsin , sosyal medyada malum troll çok olur..

Destek olan Galatasaraylı dostlarımıza teşekkürler... Artık hedef Avrupa'da başarı olmalı...

İyi geceler şampiyon takımın taraftarları, iyi geceler bu sezonu şampiyon tamamladığımızı her hatırlayışında gülümseyenler.

Şampiyonluk kutlamaları için bilet satışı olacak mı ? Herhalde bu paso lig saçmalığından istemezler.

WE ARE THE CHAMPIONS @AslanStatistic · 3 sa.3 saat önce

Galatasaray, bugün 6'da idmana çıkacak ancak şu an kaleler yok. Olanların da filesi yok. Taraftarlar alıp götürmüştü.

CGAAvXHW8AAbg2M.jpg:large

Hadi gene kaleler yerine konur da çimi de bok ettiler yüksek ihtimal. Bursa maçına hazırlanacağız orada. Taraftarları içeri almak anlaşılabilir ama saçma.

Canaydın parkındaki aslan heykelini de sökmüşler şampiyon olduğumuzun gecesinde. Garip bir milletiz vesselam.

İsmail Kartal ; Galatasaray Rize maçında 5 puan kaybederse taç dan attığımız gol ile şampiyon oluruz .

Erman Toroğlu: "Eskiden 'Ali Şen Başkan Fenerbahçe Şampiyon' denilirdi. Şimdi 'Aziz Yıldırım Başkan Galatasaray şampiyon' deniliyor"

Erman Toroğlu: "Aziz Yıldırım, Atatürkçüyüm diye geçiniyor ama Atatürkçü olsa şerefli Türk ordusunun üniformasını giyip askerlik yapardı"

Geri
Üst Alt