şampiyon olamayan fenerbahçe'nin şampiyonluk hasretine son vermesi

Komedi bir camia bu nedir abi..

Ciddi misiniz siz ya ?

Bu nasıl bir ezikilik göstergesidir.. içe oturmuşluk ..

Hakikaten bizim yönetimimiz teknik olarak orada ama bunlardan daha iyi yönetiyorlar.

3 fark koyunca nabicaklarini şaşırdı ezikler

Valla 10 gündür meydanlar oralar buralar gözümüze Trabzon sokuldu resmen nereye baksak.

O da mide bulandırıcıydıa ama şunu görünce ben üzerinde kupas resmi olan kahve kupası kaldırırım falan dalga geçmek için TS yeridne olsam.

Resmen adamlar kupa almadan önce biz kaldıralım demşiler.

O kupanın dizaynı bile kaç sene önce değişti be - şekli şemali farklı - kendilerine hakaret etmişler resmen.

.😂

Ekli dosyalar

• 7mn.jpg
    7mn.jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 101
5 yıldızlı forma da giyselermiş ?

3üncü yıldız yarışında tüm formaya basmışlardı son maçlarda ezik büzük - hiç bir karakter değişimi yok

5 yıldızlı forma da giyselermiş ?

3üncü yıldız yarışında tüm formaya basmışlardı son maçlarda ezik büzük - hiç bir karakter değişimi yok
Boş muhabbet yahu. Hiçbir medya bunları 5 yıldızla yayınlayamaz. Anca twitter muhabirleri yayınlar. Salaklar farkında değiller ama 3 yıldızdan da oldular. Ağlayıp duracaklar ilerde.

Şampiyon Fener, en büyük Fener güldürmeyin......

adamlar cidden şampiyonluk turu attı hahahahhaha tarihin en büyük rezilliklerinden biri olabilir ya :D

Abi bayadır kahkaha atmamıştım
Cidden en büyük eğlence fenerbahce.. herifler resmen kupa kaldırıp tribun selamliyor ahahaha hangi kafa bu insan utanır ya

Bu kupada benim parmak izim var :asd:

Geri
Üst Alt