Üye Görüşü Şampiyon Olup Çılgınlar Gibi Kutlayacağız

"Ama haketmediniz yaa, şaibeli yaa, sportif gerçeklik bik bik" diye zırlayanlara da kupayı s.kme t. şağıma sürdüm gel al diyeceğiz.

Biraz da pozitif bakalım

Bu yenilgi f5in bir yerini kaldırdı, belki seneye Ali başkan İsmail td olacak, ki işimize gelir.

Şimdi şampiyonluk umutları var, 90 dakika bizim maçı takip edecekler, şampiyon olursak iyice çökecekler. Beklenti olmadan şampiyon olmamız başka, onlar beklerken şampiyon olmamız başka. İstesek böyle ayarlayamadık bu olayı.

Kaldı ki bize de tokat şarttı. Bazen ayakların yere basması gerekir.

Şampiyonluk gelirse sonuna kadar da kutlayacağız.

Çok değişik, kudurtucu kutlamalıyız. Tescilli şikeci iması, ananas figurleri ile dolu bir kutlama olmalı!

öyle bir şampiyonluk klibi istiyorum ki: fenerin ittirildiği maçların görüntülerini, futbolcularının şerefsizliklerini, başkanlarının ezikliklerini ve hatta beşiktaşın, gümrüğün, paşanın vb. takımların fb taraftarlığını üstüste koyduktan sonra en son icardinin süper kupa golüyle biten bir klip... çok görmeyin üşenmeyin tarihe geçirin. Mayıslar bizimdir ile kapanmaz bu rezillikler bu yıl. suratlarına vurmalıyız

Şampiyon olacağımıza inanmayanlar:

FYIgT1rWAAIQccQ

Sinerjiiiiiiiiiiiiiii. %100 sinerjiiii bu nasıl bir sinerjiiiiii.

Ya bu kutlamama işi nerden çıktı anlamadım abi kutlamak için sampiyonluk istenir zaten 1 sene izleyip isteyip olunca neden kutlamamazlık yapılsın saçma sapan bir adet falan mı çıktı?
Kutlamama lafını kim çıkardı arkadaş

Kutlamama muhabbeti Fb maçının kızgınlığıyla ortaya atılan düşünce. Ama maç kaybetmenin etkisi birkaç gün oldugu için bugün çıldıracagız ve çıldırtacagız

Ailece bayrak ve formalar hazır bekliyoruz çılgınca kutlayacağız.

Keşke statta Konya maçı için büyük ekranda gösterim yapılsaydı

Geri
Üst Alt