- 12 Temmuz 2022
- 1.957
- 1.032
- 228
kağıt üstünde kolay ama kuzey ligleri devam ederken oynuycaz muhtemelen bir de kazakistan ters deplasman, jetlag yaşar oyuncular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DüsemiyorPlayoffta marsilya psv gibi takimlar düsemiyor galiba seri basi oldugumuz icin?
Transfer nöbeti 6320 nolu postuma bak acil
İyi olur yalnız. Bilal Kısa geliyor Astana denince aklıma. En azından o hatıra yerini Torreira'ya falan bırakır.Astana gelsin intikam istiyorum
Sloven Bratislava, Ferencvaros, Karabağ falan gelecek PO'da rakip olarak. Bırakalım zaten onları eleyemezsek bizi elek ederler CL'de. Avrupa Ligi'ne gitmek daha karlı olur eğer bu takımları yenemezsek.Bu turları geçeriz de play-off ta eleneceğiz maalesef.
Ne jatlagi yav iki gün önceden gidersin en kötü. Altı üstü 6 saat uçak yolculuğu yapacaklar. Bunlar alışıklar hem kendi ülkelerine gidip gelmeye. Bir şeycikler olmaz.kağıt üstünde kolay ama kuzey ligleri devam ederken oynuycaz muhtemelen bir de kazakistan ters deplasman, jetlag yaşar oyuncular.
Aslında onlar da kolaymış. Takımı erken kurarsak eleriz. Avrupa Ligi'nde puan kasabiliriz aslında ama ŞL'nin de geliri var. Her halukarda katılmak lazımSloven Bratislava, Ferencvaros, Karabağ falan gelecek PO'da rakip olarak. Bırakalım zaten onları eleyemezsek bizi elek ederler CL'de. Avrupa Ligi'ne gitmek daha karlı olur eğer bu takımları yenemezsek.
Bu yılı bazıları geçen yıllar gibi sanıyor fakat şampiyonumuz ön eleme oynadığı için daha kolay. İkincinin ön eleme oynamasıyla şampiyonun oynaması farklı. Rakipler görüldüğü üzere eskisi kadar korkutucu değil. Bu rakiplere karşı da gidip "Bırakalım ya zaten gruplara kalamayacağız" dersek biz kendimize Avrupa Fatihi demeyi bırakalım. Geçen yıl Lazio'yu, Lokomotiv Moskova'yı, Marsilya'yı ezmişsin. Barcelona'yı eleyecek kıvama getirmişsin. Bu takımlardan da korkmayalım yani. He yenilir miyiz? Her şey olabilir. Elenir miyiz? Bu da olabilir. Ama favori bizi. Bunu unutmayalım. Onlar kazanırsa sürpriz olur.Aslında onlar da kolaymış. Takımı erken kurarsak eleriz. Avrupa Ligi'nde puan kasabiliriz aslında ama ŞL'nin de geliri var. Her halukarda katılmak lazım
Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.Ekibimizi evine yollayacak rakip, bunların içinden çıkacak demek he
Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi