- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
İlk geldiğinde de taraftarla arası limoniydi. Basın toplantısını falan basmışlardı.Ilginç.
Takımı şampiyon yapmış niye kovmuşlar ki acaba.
Şampiyon olmak da düzeltememiş anlaşılan bazı şeyleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk geldiğinde de taraftarla arası limoniydi. Basın toplantısını falan basmışlardı.Ilginç.
Takımı şampiyon yapmış niye kovmuşlar ki acaba.
Akdeniz haric digerleri baslar. Bir ihtimal Irlanda ligi filan da baslamazHangi takımların ligi başlamış hangilerinin başlamamış çıkaran var mı?Normal şartlarda hepsini tokatlamamız lazım sıkıntı olursa kondisyon farkından olur.
Vay nankörler vay.Taraftar grubuyla sorun yaşadı sanırım.
Yanlis hatırlamıyorsam bir mac sonunda basın toplantısıni basmıştı taraftarlar
Sevilla4. Torbadaki 5 büyük lig ekibi 3'ten daha fazla. 4'te olmak daha avantajlı olabilir. Feyenord, Leipzig, Bragamı alır kaçarım. En azından 1 tane dişimize göre 5 büyük lig dışı 1 ekip gelmeli ki uefaya zıplayabilelim
Ekli dosyayı görüntüle 205799
Yönetim olarak bu konuda uyarılarımızı sık sık yapıyoruz ama dinleyen yok ki Rakun Bey.Kura çekimi yarinmiş neden simdiden konuyu kitletiyoruz ki ? Sonra kimle eslestik diye konuda ara dur
Estonya isterim ya da Galler..UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
İşte Cimbom'un Devler Ligi yolundaki muhtemel rakipleri:
Aris (Kıbrıs Rum Kesimi),
Astana (Kazakistan),
M. Haifa (İsrail),
Zalgiris (Litvanya),
Helsinki (Finlandiya),
Tallinn (Estonya),
Shamrock (İrlanda),
The New Saints (Galler),
Ljubljana (Slovenya)
Mostar (B.Hersek)
Konuya mesaj atmayi yasaklayamiyor muyuz??Yönetim olarak bu konuda uyarılarımızı sık sık yapıyoruz ama dinleyen yok ki Rakun Bey.
Daha sert tedbirler alacağımızın da sözünü veriyorum.
AslaKonuya mesaj atmayi yasaklayamiyor muyuz??