Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 5-0 Sivasspor| Bülent sözünü tuttu..

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 3- 0 Sivasspor

Açıkça görülüyorki Sivas başarılı falan değil. Ligde 2 senedir üst sıralarda olmaları tamamen şans ve kasap futbolu oynadıkları içindir. Avrupada nal toplayan hazırlık maçlarında aynı şekilde fark yiyen takım. 2003-2004 sezonundaki Uefada çeyrek final oynayan Gençlerbirliği takımı gerçek başarının en somut kanıtıdır. Ne kasap futbolu oynuyorlardı ne bişey. Gerektiği yerde 11 kişi defans yaptılar ama sonuçta başarı yakaladılar. Sivas bu futbolla ancak Türkiyede belirli yerlere gelir oda bizim gibi klüplerin kötü sezon geçirmesi yüzünden.

büloooo noldu len :D:D:D

6 ya da 8 olur inş ben sivaslıyım ama söylediklerim sivasspor için değildir...

büloooo:D

Beyler kendinize gelin Bir turk takımı eziliyor burada zevk alıyoruz . Bulent i.nesi yüzünden sivasa antepati oluşturduk . Ve şu an alay ediyoruz . Türkiyemiz ondan gelişmiyor Biz buyuk takımız arkadaşlar bırakın onlar nederse desin biz destekliyelim onlara ders verelim onların seviyesine düşersek onlardan bir farkımız olmaz. Biz desteğimiz verelim böyle alay konusu olmaması lazım üzücü bir olay olarak yorumlar yapılmalı . Sevmiyorum sivası ama yapıcak birşeyimiz yok rezil ediyorlar ama sonuçta destek vermek lazım Yarın manşetlerde Sivassporu yendik değil Türkleri yendik diye başlık ATICAKLARını çok iyi biliyoruz !!!!!

Bırakın şu düşünceyi ya. Yok Türk takımıymışta falanmışda filanmışda.. Sivas taraftarının bize ettiği küfürleri hanginiz inkar edebilir. Benim gözümde GS bir Türk takımından daha da ötesidir. TSL'den de nefret ederim ayrıca. TSL bizim için sadece bir araçtır!

Beyler kendinize gelin Bir turk takımı eziliyor burada zevk alıyoruz . Bulent i.nesi yüzünden sivasa antepati oluşturduk . Ve şu an alay ediyoruz . Türkiyemiz ondan gelişmiyor Biz buyuk takımız arkadaşlar bırakın onlar nederse desin biz destekliyelim onlara ders verelim onların seviyesine düşersek onlardan bir farkımız olmaz. Biz desteğimiz verelim böyle alay konusu olmaması lazım üzücü bir olay olarak yorumlar yapılmalı . Sevmiyorum sivası ama yapıcak birşeyimiz yok rezil ediyorlar ama sonuçta destek vermek lazım Yarın manşetlerde Sivassporu yendik değil Türkleri yendik diye başlık ATICAKLARını çok iyi biliyoruz !!!!!

Bülent Uygun varsa başında tüm dünyaya rezil olsunlar beter olsunlar ...

tecavüzcü çoşkun :3

ahu tuğba :0

ilk devre sonucu

Tayyip Radyo Televizyonu(TRT) da yalana alışmış :p Günah lan:mad:

12. Kişileri rahatsız edici içerikte, dini veya siyasi öğe içeren mesajlar atan üyelerimize 3 hafta Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

25. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, T.B.M.M. ve T.S.K. başta olmak üzere devlete, devletin organlarına ve devlet adamlarına yönelik ağır hakaret içerikli mesajlar yazan üyelerimiz (Vali, Emniyet mensupları vb.) ihraç edilecektir.

;)

Sivas'ın yenilmesine değilde,Anderlecht'in kendini bir b*k sanmasına üzülüyorum.:)

beyler sizce kaç olur skor?ben en az 6 diyorum:)

liverpooldan--> benayoun benayoun benayoun,

anderlechtden--> boussoufa boussoufa boussoufa olabilir

12. Kişileri rahatsız edici içerikte, dini veya siyasi öğe içeren mesajlar atan üyelerimize 3 hafta Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

25. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, T.B.M.M. ve T.S.K. başta olmak üzere devlete, devletin organlarına ve devlet adamlarına yönelik ağır hakaret içerikli mesajlar yazan üyelerimiz (Vali, Emniyet mensupları vb.) ihraç edilecektir.

;)

Hakaret mi? Ne içtin hacı?

Yasin kazmasını çıkarıp Murat sözgelmesi soksun..

Kamanan,Agbetu,MuratSözgelmez girsin farkı önlerler..

5 te bırakır Anderlecht.

bülooo gel bili bili:D:D

yalnız kamanan mehmet bilica sylla szer olsa bu kadar kötü olmazdı bence..

Şu van damme bizde iş yapar...Boussoufa mevkisinde bir ton adam var bizde..

Geri
Üst Alt