Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 5-0 Sivasspor| Bülent sözünü tuttu..

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 5-0 Sivasspor| Bülent sözünü

Çok güzel oldu.Ey Bülent Uygun o kadar çok konuşacağına gruplara nasıl kalırız diye düşünseydin kesin kalırdınız ;).

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 5-0 Sivasspor| Bülent sözünü

Arkadaşlar araştırdım ve sivasın avrupa macerası bitmedigini öğrendim. Yani daha çok güleceğiz merak etmeyin.

Avrupa ligi playofftan katılacaklar. Yani biz netanya yı elersek yükselecegimiz tura sivasta dahil olacak. Bu turu geçen takımlar gruplara kalacaklar.

Peki merak ettigim. Şampiyonlar ligi bir sonraki turunda yani playoff' da elenenler avrupa liginde nerden devam edecek. Direk gruplara mı kalacaklar ? :S

bence bitmiştir zira avrupa ligi playoff larda karşılaşacakları takımlar Anderlecth'ten zayıf takım olmayacak

2.Heyzel Faciası : Anderlecht 5- 0 5iva55por

5iva55por

baya uyumlu oldu s ve 5

Elin oğlu acımıyor maalesef. Büyüklük öyle Süper Lig'de 2.-3. olmakla olmuyor Bülent efendi. Avrupa'da acımazlar adama. İyi bir ders olmuştur size.

Sözünü de tuttun, helal olsun.

Sivas gibi fener güdümlü bir takımın yenilmesine üzülmüyorum.Bülent uygun gibi teknik direktörden çok "bazılarının" amigoluğunu yapmasıda sivası antipatik bir klüp yaptı.Tek üzüldüğüm ülke puanımızın bir kademe daha düşdüğüdür.Avrupada başarının "tesadüf" olmadığı bir kez daha görülmüşdür.Sivas geçen sezonki kadrosunu koruyup sağlam 1-2 transfer etseydi bu maç çok farklı olabilirdi.

Kısaca kendi düşen ağlamaz misali bülent uygun bundan sonra az konuşup işini yaparsa daha makbule geçer zira bu şekilde ligdede havlu atar bu takım.

simdi bu bülonun takimi avrupa ligine katiliyormu yoksa tamamen yoklarmi avrupada ?

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht-Sivasspor

anderlecht iyi gelicek bu sene çok iyi yapılandılar 2-3 sene meyvelerini toplayacaklar. sivasa şanssızlık oldu 3 üstü biter...

sivasın hiç şansı yoktu Anderlecht çok şanssız bir kura çekmezse gruplarda da dişli bir takım olucak.

Sen Beğendiysen sorun yok :) ama ne bileyim ofansta beklediğimiz katkıyı yapabilirmi şüphelerim var ama tabi bir maça göre değerlendirmekde yanlış.

Estagfurullah güzel kardesim, sizler benden daha iyi anliyorsunuz futboldan ve futbolcudan. Güzel paslar atti ama fazla ileriye cikmadi sanki o konuda haklisin.

Bırakın Bigliayı Kamananı istiyorum:asd: Kamanan+Mehmet Yıldız bizi kimse tutamaz:asd:

Estagfurullah güzel kardesim, sizler benden daha iyi anliyorsunuz futboldan ve futbolcudan. Güzel paslar atti ama fazla ileriye cikmadi sanki o konuda haklisin.

Abi zaten pas dağıtacak adama ihtiyacımız var,Biglia top dağıtımını da oldukça iyi yaptı ama Faruk'a da katılıyorum pek sorumluluk almak istemiyor gibiydi hücumda,zaten Avrupa'da oynatamayacağımız bir oyuncuyu almayız heralde bu satten sonra.:)

Abi zaten pas dağıtacak adama ihtiyacımız var,Biglia top dağıtımını da oldukça iyi yaptı ama Faruk'a da katılıyorum pek sorumluluk almak istemiyor gibiydi hücumda,zaten Avrupa'da oynatamayacağımız bir oyuncuyu almayız heralde bu satten sonra.:)

Uefa kadrolari yeniden verilecek diyordu demin bir arkadas.

Yani Bigliayi alsak hicmi oynatamayiz abim?

4 yeriz 6 yeriz ama 5 yemeyiz... Sen oyna Bülo sen oyna..:asd:

Geri
Üst Alt