Şampiyonlar Ligi Fikstürü Belli Oldu!

İlk maçta geçen seneki Porto deplasmanı gibi güzel bir oyun olsa ve forvette de Falcao 3 puanla başlasak tadından yenmezdi...

Fikstür müthiş denk gelseydi bile alabileceğimiz maksimum puan 5 çok önemli değil yani.

Fikstur kotu degil, rakipler biraz moral bozucu ama esas berbat olan bizim halimiz. UC bes sene once en az ikincilik icin savasiriz derdik. Bu sene fark yemeyelim diye dua edicez. Gecen sene buyuk firsat kacirdik. Taraftarin ruh hali takima yansimaz insaAllah.

89b28d6d-3c88-48a3-b979-65ac747ae586.webp

Deplasman biletlerini aldik
Karaborsadan yine onlerden bisi duser insallah

İnşallah yanılırım ama 1 puanla kapatacağız bence, içsaha Brugge haricinde puan alabileceğimizi düşünmüyorum.

Öyle bir gruba denk geldik ki fikstür filan tartışacak lüksümüz yok ne yani Real Madrid ile 22 ekimde değil de 11 Aralık da oynasak çok mu şey değişecek Psg ile 5 gün önce oynamışsın 5 gün sonra oynamışsın ne değişecek ki ?

Benim canımı sıkan tek konu bu gruptaki ilk hedefimiz Brugge'nin sezona bizden daha iyi durumda ve daha erken başlaması, adamlar Temmuz ayından beri resmi maçlar oynuyor ve sadece 2 beraberliği var geri kalan 6 maçı kazanmışlar 1 maçları da ertelenmiş hiç yenilmemişler bu sezon resmi maçlarda

ilk 3 maç 7-9 puan arası çıkarırız güzel fikstür. Brugge ikinci yarı bize gelmesi avantaj.. Real Madrid ve Psg diğer zengin klüplere göre oyunları düşüşte olan takımlar. brugge süpriz çıkmazsa en kötü 3 oluruz.

Astana'yı bile yenemedik yahu biz, Brugge'ye 4-6 puan filan yazmayın. Hakeza Kopenhag'ı da tarihimizin en iyi ikinci kadrosuna rağmen iki kez yenmeyi başaramadık tek galibiyet çıktı. 2002 brugge maçlarını da alamamıştık.

İçerde ki PSG ve Real maçlarından birinde sürpriz icra edebiliriz. 3-4 den fazlada da fark yiyeceğimizi sanmıyorum deplerde. Brugge maçları sıkıntılı olacak. Geçişi iyi oynayan disiplinli ekipler bunlar, bize hep ters geliyor.

Geri
Üst Alt